Lukk søk

Fjordkraftligaen

July 12, 2021

Roy Johansen om Olimb-signering: - Løfter både VIF og Fjordkraft-ligaen

VIF-trener er strålende fornøyd med at Mathis Olimb blir å se i VIF-drakt kommende sesong, og tror at han har en assistent klar i løpet av kort tid.

Vålerenga kunngjorde for to dager siden at de hadde fått underskriften til den ettertraktede norske landslagsspilleren. En kontrakt som strekker seg fire år frem, og Roy Johansen får ikke fullrost sin kommende elev nok.

- Mathis Olimb kommer til å løfte både VIF og Fjordkraft-ligaen. Han har en vinnerskalle og har trent godt over tid. I tillegg så er han nøye med de små detaljene i treningen som har gjort han til den spilleren han er, forteller VIF-treneren til nitten.no

Ønsker deg en defensiv back

Vålerenga mener alvor da Mathis Olimb og Stefan Espeland har vendt hjem til Vålerenga etter eventyr i utlandet. Nå ønsker VIF-sjefen se to spillere til.

- Vi er på jakt etter en back og en forward til. En defensiv back og en målscorer hadde passet laget vårt bra før kommende sesong.

Hvilke spillere er dere på jakt etter?

- Det må du ta med Frikk Juell (VIF-sportssjef). Men jeg håper vi kan få landet noen avtaler snart. Vi manglet det siste lille i vårt powerplay i fjor, og det føler jeg at vi har fått fylt opp i år, så da mangler bare de små brikkene før vårt lag er komplett, forteller den tidligere landslagstreneren.

Johansen er forsiktig med å røpe for mye, men skryter veldig av den jobben Frikk Juell gjør for Vålerenga.

- Han har virkelig stått på og jeg berømmer den jobben han har gjort. Vi har et godt samarbeid og snakker ofte sammen og finner de spillertypene i laget som vi mangler. Å få hjem både Espeland og Olimb er et bevis at jobben som gjøres er på det plan som vi i Vålerenga ønsker å være nå og passer med fremtiden, skryter Johansen.

Assistent-trener rundt hjørnet

Det er fortsatt ingen nye nyheter rundt hvem som blir Roy Johansen sin assistent for kommende sesong. Etter at Morten Ask ble flyttet til en annen stilling og Kenneth Larsen forlot Lørenskog så har ryktet om sistnevnte vært et tema hos flere medier. VIF har ikke uttalt seg, og Johansen retter det spørsmålet til sin sportssjef.

- Det samme kjedelig svaret, og det er at du må ta det med Frikk. Men jeg tror og håper at det ikke blir så lenge til før det er avklart, fortsetter Johansen.

- Men det blir en person som blir ansatt i samråd med meg naturligvis, med tanke på at vi skal jobbe tett sammen fremover. Viktig at dette blir gjort på en riktig måte, og jeg tror Frikk har kontroll å dette, forteller den tidligere NM-mesteren.

Fornøyd med keeper-duo

En posisjon som ikke blir diskutert er keeperplassen. Den er Johansen trygg på er blant de bedre i ligaen.

- Fra Steffen Søberg vet vi hva vi for. Han er blant Norges beste keepere og en trygghet hos oss. Tobias "Tuben" Breivold har blitt en bra keeper som også blir bare bedre og bedre.

Men Søberg er førstevalget?

- Det blir litt sånn, men får vi gjennomført en hel sesong så skal Breivold få lov til å fortsette sin utvikling med flere kamper. Han er en kjempe fin gutt som er flink til å trene. Jeg ser på Breivold som en real utfordrer til Steffen Søberg kommende sesong. Han lever og ånder for denne sporten og klubben, så han blir spennende å følge utviklingen på, avslutter Johansen

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form