Lukk søk

April 20, 2021

Dackell til nitten.no: - Gode muligheter for at jeg spiller i Lillehammer igjen

Den svenske keeperen gjorde sine saker bra for Lillehammer forrige sesong. Nå kan det fort bli en retur til Lillehammer for 22-åringen.

Den svenske keeperen ble hentet til Lillehammer i slutten av forrige sesong. På de ni kampene 22-åringen fikk i OL-byen hadde han en imponerende redningsprosent på 93,8. Nitten.no var tidlige ute med å hinte frem om at det kunne bli et mulig comeback på Lillehammer for keeperen. Nå bekrefter han at muligheten er tilstede.

- Ønsker ikke å si så mye om fremtiden, men det er gode muligheter for at jeg spiller i Lillehammer igjen neste sesong, forteller han via telefonen.

Trivdes på Lillehammer

Den sympatiske svensken som reiste fra Lillehammer til Modo før denne sesongen og roser sin tidligere arbeidsgiver.

- Det var en utrolig fin klubb, og jeg fikk et godt inntrykk i løpet av den lille tiden jeg var der. Trivdes veldig godt og det var skikkelig kult å spille der selv om det ikke ble så mange kamper.

Lillehammer-fansen har uttrykt i sosiale medier at de ønsker en retur for målvakten som er oppvokst i Gävle. Noe han setter pris på.

- Det er veldig hyggelig. Og det er som sagt gode muligheter for at det kan bli en retur til Lillehammer.

Om Lillehammer kan få kamp om signaturen til 22-åringen kommende sesong er han ikke så villig å snakke om.

- Nei, det har jeg ingen kommentar til. Jeg har ambisjoner som keeper, og ønsker meg en trygg plass hvor jeg kan utvikle meg som keeper.

Og Lillehammer er den trygge plassen du ser etter?

- De har dem tingene jeg ser etter føler jeg.

Nervøs for Brynäs

Olivers pappa, Andreas Dackell er en legende i Gävle-klubben, og fungerer nå som spillerutvikler i klubben. Derfor var det ekstra spennende å følge med på nedrykkskampene mot HV71 de siste ukene.

- Uff, ja det var spennende. Synd at det er så store klubber som møter hverandre i en slik serie. Begge klubbene hører hjemme i SHL, forteller han.

Det tidligere Modo-keeper lider med HV71, men glad for at Brynäs greide plassen med tanke på at det tidligere NHL-profilen har en rolle i klubben.

- Fint for familien, forteller han lattermildt. Men trist for HV71, men fint for pappa og med tanke på at jeg er fra Gävle avslutter han.

Selv om målvaktens familie er bosatt i Gävle så vil sommertreningen bli utført en annet sted i Sverige.

- Ja, jeg kommer til å kjøre sommer-treningene i Örnsköldsvik med egen PT, avslutter han.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form