Lukk søk

Fjordkraftligaen

November 26, 2021

Også Partanen ute med skade - VIF på spillerjakt

Da også toppscorer Mika Partanen havnet på skadelisten etter det ydmykende tapet mot Ringerike, intensiverte Vålerenga-ledelsen jakten på forsterkninger.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Dette kom på et utrolig vanskelig tidspunkt da vi allerede har et stort skadeomfang, sier sportssjef Frikk Juell til nitten.no.

Dagen etter 4-2-tapet på Hønefoss, det andre strake mot nykommeren Ringerike Panthers, ble Partanen sendt til MR-undersøkelse i Oslo.

Finnen skal sjekkes videre de nærmeste dagene, men mister uansett lørdagens hjemmekamp mot Lillehammer og er trolig ute «noen uker».

- Han spiller ikke i morgen. Jeg antar det vil ta «litt tid», sier VIF-lege Anine Nordstrøm til nitten.no og understreker at Partanen skal undersøkes nærmere før man kan konkludere sikkert.

Skaderekke

På Hønefoss torsdag kveld manglet Vålerenga landslagsspillerne Martin Røymark og Stefan Espeland i tillegg til Pontus Finstad, Filip Lalande og Jonas Oppøyen.

Sistnevnte har vært ute nesten hele sesongen. Og nå må VIF altså klare seg uten ligaens toppscorer de neste kampene.

- Situasjonen er vanskelig. Skadene er en del av forklaringen, men så er det også andre områder vi må evaluere for å se om vi kan bli bedre på. At vi ser etter spillere er helt naturlig, sier Frikk Juell.

- Hvor leter dere?

- Vi har løpende kontakt med et par aktuelle. Det er langt fra sikkert det blir noe, men vi håper å kunne ha noe klart i nærmest fremtid.

- Det er tunge navn dere har ute nå?

- Alle ønsker å ha alle spillerne sine på plass til enhver tid, og vi skulle ønske vi hadde et mindre skadeomfang. Men nå er vi der oppe med blant annet Storhamar som også har vært hardt rammet på skadesiden.

Slaktet

Gullfavoritten Vålerenga har variert stort i prestasjonene denne sesongen både fra kamp til kamp og underveis i matchene.

Nederlaget mot nyopprykkede Ringerike torsdag var det niende denne sesongen, og utløste røff kritikk i sosiale medier fra supporterne.

Avstanden opp til serieleder Stjernen er nå på 11 poeng foran lørdagens hjemmekamp mot Lillehammer. Torsdag er det bortekamp mot Stavanger Oilers.

- Det er noen sentrale brikker vi har ute nå, men samtidig har vi veldig tro på spillerne våre. Vi må bare samle oss og finne en nøkkel til å vinne kamper likevel, sier Juell.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form