Lukk søk

Aktuelt

March 9, 2021

«Norge Rundt»: Twitter-kaos og signeringer

Twitterskandale, kontraktsigneringer og D-dagen for norsk idrett. Dette er hva vi fant i vår spalte «Norge Rundt»

Dette er hva vi fant hos de ulike avisene

Comet (1.divisjon)

Comet-spiller, Simon Westin må legge opp som ishockeyspiller etter flere hodeskader på isen. Han blir værende i klubben, og blir markedssjef for Comet.

- Det er sånn det bør være når spillere må legge opp. Klubben må ta vare på dem, og med Westins kompetanse innen forsikringsbransjen så kan dette være en god løsning for begge parter, forteller avtroppende markedssjef Tore Jobs til Halden Arbeiderblad.

Les saken her

Sparta (Fjordkraft-ligaen)

Tidligere sparta-spiller Samuel Salonen har skrevet under for den finske klubben KeuPa.

- Vi har blitt enige med Samuel om å bryte kontrakten. Han har vært i Finland siden slutten av oktober, og slik samfunnet er rundt oss nå ble begge parter enige om å avslutte samarbeidet nå. Vi skilles som gode venner. Samuel skrev under for KeuPa i går, og da rakk han å finne seg en ny klubb før overgangsvinduet i Finland stengte, sier daglig leder Henning Svendsen i Sparta til Sarpsborg Arbeiderblad.

Les saken her:

Stjernen (Fjordkraft-ligaen)

Ungdomsavdelingen i Stjernen har med dugnad fra foreldre bygget "StjernenVærste" på hele 1.800 kvadratmeter. Dette senteret skal bli en slags "barmarksenter" hvor lek og aktivitet skal stå i sentrum.

– Vi er veldig glade for å få dette til. Dette blir et kjempesteg fremover for klubbens barn og unge. Vi tror senteret blir svært viktig for å bygge en helt ny generasjon hockeyspillere. Her kan vi få til alt det vi ikke har plass eller mulighet til i Stjernehallen, sier Roy Freddy Andersen til Fredriksstad Blad

Les saker her:

Narvik (Fjordkraft-ligaen)

Ishockeyklubben Narvik håper fortsatt på 12 lag kommende sesong, og de ser ingen annen løsning på nåværende tidspunkt.

- Jeg tror 12 lag er et oppsett vil kan få avviklet i 2021-2022-sesongen. Med 12 lag og fire kamper mot hvert lag, så vil det bli to hjemme og to borte, og totalt spiller lagene 44 kamper forteller Terje Feragen til avisen Fremover.

Les saken her:

Lillehammer (Fjordkraft-ligaen)

Klubben fra OL-byen har re-signert nok en spiller, og denne gang har Lillehammer kommet til enighet med Stein André Hagen.

Hagen har signert en toårskontrakt og håper å ta nye steg med Lillehammer.

- For lagets del har målet alltid vært å kjempe i toppen, vinne gull - det er det som er drømmen. For min egen del vil jeg gjøre det jeg kan for å utvikle meg videre som spiller.

Les saken her:

Frisk Asker (Fjordkraft-ligaen)

Budstikka i Asker - For hver dag som går uten ishockey, så rykker Frisk Asker nærmere et seriegull.

Les saken her:

Färjestad (Landslaget)

Landslagskeeper Henrik Haukeland var tidligere i uken i en lite "Twtitter-skandale" hvor han kalte en supporter for "din ekle parasitt".

- Vår generelle holdning er at vi aldri skal engasjere oss i sosiale medier eller andre feeder og kommentere enkeltpersoner, verken ansatte eller andre. Spesielt ikke nedsettende eller i noen form støtende, forteller Stefan Larsson til sportbibeln.se

Les saken her:

Petter Thoresen (Landslaget)

Landslagssjefen ønsker å signere en ny kontrakt med to år. Og dette kan bli klart i løpet av denne uken.

– Vi jobber med saken, svarer generalsekretær Ottar Eide i Norges Ishockeyforbund på spørsmål om det er innledet samtaler og forhandlinger med Petter Thoresen om kontraktsforlengelse – eller det motsatte til VG.

Les saken her:

Storhamar (Fjordkraft-ligaen)

15 Mars blir "d-dagen" for idretten så langt i korona-pandemien. Dag Christian Balke forteller åpenhjertig om tiden som har vært og er under pandemien til Hamar Arbeiderblad.

Les saken her:

Vålerenga (Fjordkraft-ligaen)

VIF-spillerne har funnet andre hobbyer da ligaen enda er satt på vent. En av hobbyene er å leke "Lars Monsen" i Oslos villmark.

-  Det var jeg og Martin Røymark som begynte å snakke om at det hadde vært gøy med en skogstur. Så var det flere som hang seg på, forteller kaptein Tobias Lindström

Les saken her:

* Nitten.no tar forbehold om at flere av sakene er bak betalingsmur.


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form