Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 7, 2021

Tok med lagkompisene på «overlevelsestur»: - Ingen Monsen her

I helgen byttet Vålerenga-spillerne ut is, trygge omgivelser og maten til «Raggen» med Oslos villmark, telt og tubeost.

Foto: Jørgen Karterud

- Det er så deilig å komme seg ut av byen og kjenne på litt fjelluft, sier Jørgen Karterud til nitten.no,

Grad av ironi i det utsagnet kan du jo vurdere selv ... Faktum er hvert fall at en liten delegasjon fra Vålerenga-leiren fredag forlot Jordal og satte ut fra Frognerseteren kledd og utstyrt for et døgn i villmarken.

- Det var jeg og Martin Røymark som begynte å snakke om at det hadde vært gøy med en skogstur. Så var det flere som hang seg på, forteller kaptein Tobias Lindström til nitten.no.

«Ødemarkens menn»

Fysisk trener Jon Aase, som ble med for å rigge opp det nødvendigste og passe på spillerne, samt markedssjef Glenn Jensen var også en del av utflukten. I de andre teltene lå Karterud, Røymark, Lindström, Colin Spaberg Olsen, Filip Lalande og Emil Holm Larsen.

- Vi gikk fra Frognerseteren, satte opp camp, grillet og koste oss. Det er fint å komme seg bort litt og gjøre noe annet. Turen var veldig bra den, men én overnatting er nok, sier Lindström og ler.

Svensken forteller at Vålerenga-spillerne klarte seg fint i tre-fire minusgrader i marka. Men han så ingen som utmerket seg som kandidater til en rolle i TV 2 Zebra-serien «Ødemarkens menn».

- Røymark vil gjerne være et friluftsmenneske, men egentlig er han den minst egnede av oss. Alle er nok ganske normale, tror jeg. Det er ingen Monsen her, men vi klarte oss bra alle sammen. Det var ingen kriser og ingen som trengte førstehjelp. Det må være bra!

- Og alle lever?

- Alle lever - enn så lenge. Jeg har ikke hørt noe annet!

Gir ikke opp

Med to måneder uten kamper, må Vålerenga-gjengen være kreative for å holde humør og motivasjon oppe. Å få trene normalt på Jordal igjen denne uken, hjelper veldig på stemningen i laget.

- Vi har kjørt alle mulige løsninger et par måneder så det var deilig å trene med kontakt igjen. Vi trengte det nå. Hva som skjer fremover vet jo ingen, men vi får bare trene på som vanlig og håpe, sier Lindström.

- Hva sier magefølelsen din?

- Jeg vet ikke hva man skal tro og ikke, men jo lenger tid det tar, desto mindre sjanse er det. Tiden er ikke på vår side. Jeg håper hvert fall det kan bli et slags NM-sluttspill så det blir et gull å dele ut. Det tror jeg alle trenger. Det vil være en fin avslutning på en rotete sesong.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form