Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 7, 2021

Nittens tabelltips - 8. Manglerud Star: Kan slå alle på en god dag

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! På første sluttspillplass har vi landet på en talentfabrikk med ustabile prestasjoner de siste sesongene.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Manglerud Star

Stiftet: 1913
Trener: 
Corey Neilson
Hjemmebane: Manglerudhallen
Plassering forrige sesong: 8. plass
Tre profiler: Kjetil Martinsen, Lars Haugen, Mats Trygg
Hjemmeside: mshockeyelite.no

MS er laget som kan slå alle på en god dag, men som likevel ikke har klart å bli noen annet enn et lag som kjemper i bunnen av tabellen. Når yngre spillere tar steget, forsvinner de ofte til klubber som kan gi de bedre avtaler. Klubben har klart å hente inn importer og toppspillere fra et høyere nivå enn Ringerike og Grüner tidligere, men vil de klare å gjøre dette igjen denne sesongen? MS har ikke prestert godt nok over tid, og det svinger for mye i prestasjonen til å kunne utfordre lagene på øvre halvdel av tabellen. Denne sesongen vil de måtte kjempe med Ringerike om en sluttspillplass, de har et bedre lag på papiret og bør kunne sikre 8. plassen.

Vurdering:

Målvakter - terningkast 4:

Tidligere lansdalsmålvakt Lars Haugen har hatt en veldig bra karriere, og dersom han kan finne tilbake til sitt gamle nivå har MS en virkelig toppmålvakt. Men Haugen har slitt med å prestere like bra etter hjemkomsten og har hvert ustabil. Ole Morten Furseth er en god målvakt, men vil være et naturlig andrevalg dersom Haugen presterer som tidligere i karrieren.

Backer – terningkast 3:

Mats Trygg, Emil Frøshaug og Tord Thoresen er de erfarne backene som må gå foran på Manglerud. Evigunge Trygg (45 år), som har hatt en fantastisk karriere, vil være forsvarsjefen i ishallen på Oslos østkant, men mister trolig de første ukene av sesongen med en skade.

Forwards - terningkast 3:

Kjetil Martinsen, Mathias Trygg og Jesper Öhrvall er de som nok vil produsere mest for Manglerud. Klubben har ikke noen skikkelige toppspillere som kan løfte laget slik det ser ut i dag selv om flere av disse tidligere har levert på et ganske høyt nivå.

Trener - terningkast 3:

Corey Neilson med erfaring fra den engelske ligaen er ny trener på Manglerud. Han kommer til en ny liga og ny hockeynasjon hvor lag og spillestil nok er noe annerledes. Spørsmålet blir derfor: Hvor lang tid bruker han på å få på plass et spillesystem som kan gjøre Manglerud Star til noe mer enn et lag blant de tre nederste i ligaen?

Sum MS: 13 poeng

Flere spillselskaper, som Coolbet og Norsk Tipping, tilbyr spill på både vinneren av Fjordkraft-ligaen, topp tre, H2H, antall poeng og flere andre varianter: 

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form