Lukk søk

Elitehockeyligaen

May 4, 2023

Nitten.no erfarer: Ringerike-spiller til Vålerenga

Etter det nitten.no får opplyst har Vålerenga sikret seg Ringerike-spilleren Linus Rosdahl.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Linus Rosdahl endte opp med 11 poeng på 31 kamper for Ringerike Panthers denne sesongen og spilte én av kampene i kvalifiseringen der laget på dramatisk vis berget plassen.

Nå flytter 25-åringen til Oslo for å bli Vålerenga-spiller, etter det nitten.no får opplyst.

- Ingen kommentar, sier Rosdahl-agent Patrick Gandolfi Hellman hos Divent til nitten.no.

Tidlig til Latvia

Den 187 centimeter høye backen spilte for Holmen i ungdomsårene i Asker, men dro som 14-åring til Latvia der han var innom flere klubber før han som junior endte opp i svensk Västerås.

Rosdahl var innom både Asplöven og Kiruna i HockeyEttan, der han også ble omskolert til back, før det ble retur til Norge sommeren 2020.

Frisk Asker hentet inn 25-åringen på en tre måneders try out-kontrakt, men i november signerte han for Comet i 1. divisjon.

Etter én sesong i Halden, tok Rosdahl steget opp på øverste nivå i norsk hockey med Ringerike Panthers. Nå går turen videre til Oslo og Vålerenga, etter det nitten.no får opplyst.

Det betyr nok en endring i Ringerike-troppen som bare denne uken har re-signert Robin Bjørnstad og Sole Marius Ryen samt hentet inn Jonathan Andersen fra Färjestad og Douglas Byrkjeland fra Stjernen.

Rokseth inn

Da nitten.no snakket med Vålerenga-sportssjef Anders Myrvold forrige uke hadde Oslo-klubben akkurat mistet Andreas Martinsen til rivalen Storhamar.

Myrvold jobber for tiden med å sette sammen en konkurransedyktig tropp og presenterte onsdag Daniel Bøen Rokseth som vender tilbake til hovedstaden fra Stavanger Oilers.

- Vi har en solid grunnmur på plass i laget, men vi jobber på videre for å gjøre de rette signeringene og er ute etter flere ulike spillertyper, sa Myrvold da til nitten.no.

En av dem skal altså være Linus Rosdahl.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form