Lukk søk

NHL

March 15, 2021

NHL i natt: Zuccarello fortsetter å imponere

Zuccarello fortsetter sin produksjon av poeng og Ottawa slo topplaget Toronto etter et målvaktsdrama før kampstart.

Ny Zuccarello-assist

Minnesota Wild tok i natt sin fjerde strake seier da Arizona nok en gang ble slått i Xcel Energy Center i løpet av få dager. Bortelaget tok ledelsen etter en tabbe i defensiv sone, men Wild anført av en førsterekke bestående av Rask, Kaprizov og Zuccarello skapte sjanser hver eneste gang de entret isen. Og det var nettopp denne rekkessammensetningen som stod for 1-1 scoringen. Zuccarello fant Rask, som på åpent mål skaffet Wild balanse i regnskapet.

Fiala sørget fort 3-1 i overtall, før nok en svenske, Joel Eriksson Ek satte 4-1 scoringen i åpent mål.

Alex Goligoski hos Arizona synes det var utfordrende når Zuccarello og co var på isen

- De liker å spille en-mot-en hockey mot våre backer, og for mot slike spillere så må du oftere i kroppen på dem. Hvis ikke så blir du straffet hardt, forteller han til NHL.com

* Zuccarello med assist i sin tredjekamp på rad. Han har nå 18 poeng (4 mål og 14 assist) på sine 14 kamper. Han er nå på 2.plass på poengstatistikken i NHL siden 18 februar.

Niende strake seier

Islanders nekter å tape, og i natt ble Devils fra New Jersey et nummer for små for New York-klubben. Det måtte straffeslag til for å kåre en vinner, og der stod bortelagets keeper Ilya Sorokin frem som den store helten.

Bortelaget og matchvinneren fra sist møte, Kieffer Bellows, åpnet ballet med sin 1-0 scoring. Hjemmelaget kom tilbake, men med to sekunder igjen av første periode dukket Brock Nelson opp for Islanders.

Utligningen kom i andre periode, og tredje periode forble målløs.

Kieffer Bellows forteller til NHL.com var strålende fornøyd med lagets ekstrapoeng fra nattens kamp

- Det er viktig for oss å samle de poengene vi kan få. Hvert poeng betyr mye, og at vi får det ene ekstra poenget i dag har mye å si. Hele laget har en enorm energi om dagen.

Hjemmelagets trener følte med sine disipler etter kampen

- Dette er virkelig hjerteskjærende. Jeg føler virkelig med spillerne mine i dag. De kjempet hardt i gjennom hele kampen, sammen med vår keeper som gjorde mange gode redninger for oss. I ettertid så er det sikkert ting vi kunne gjort annerledes, men jeg føler virkelig på skuffelsen hos mine gutter nå, forteller han til samme kanal.

Målvakts-drama i Canada

Allerede under oppvarmingen måtte Ottawa sin førstekeeper, Matt Murray kaste inn håndkle grunnet et "overkroppskade", og 24-årige rookie-målvakten, Joey Daccord fikk sin første seier i sin syvende NHL-kamp. Mannen som fikk den seine beskjeden stoppet 33 skudd var utrolig stolt etter kampen

- En fantastisk følelse. Spillerne ofret seg skikkelig for både laget og meg i dag, så denne dagen ble spesiell. Jeg håper virkelig at min familie og venner så på kampen, fordi jeg hadde egentlig gitt beskjed til dem at jeg ikke skulle spille, forteller han humoristisk til Aftonbladet.se

Ottawa vant 4-3 over et Toronto-lag som virkelig sliter om dagen. Bortelaget topper North Division, men har kun vunnet en av de siste seks kampene.

Auston Matthews hos Toronto skylder på den dårlige starten for at laget tapte kampen

- Vi starter utrolig dårlig, og de får scoret et par mål tidlig. Etter dette blir vi jagende etter i målprotokollen, så den starten ble ødeleggende for oss i denne kampen.

Se alle målene fra nattens oppgjør her

PS.

Nitten.no traff med sine tips fra artikkelen som ble publisert før nattens kamper ble avviklet i går.

Les saken og tipsene her

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form