Lukk søk

January 5, 2021

Nå bør ishockeyforbundet innkalle til krisemøte

2021 kunne ikke startet værre for Fjordkraftligaen. Flere klubber har bekreftet smitte i laget, og andre lag er satt i karantene. Nå bør ishockeyforbundet innkalle til krisemøte.

Tidlig i dag kunne Nitten.no som første medie informere om at Covid-19 hadde ankommet Stjernen og Fredrikstad. Ikke mange minuttene senere kom Sparta ut med et presseskriv om at to A-lagspillere har testet positivt. Et resultat av dette blir til at Storhamar blir satt i karantene og er spilleklare tidligst 12 januar.

Hva gjør ishockeyforbundet nå?

Starten på 2021 kunne ikke bli mer dramatisk og uheldig for Fjordkraftligaen. Tidligere har Sparta blitt rammet hardt, og andre klubber satt i karantene. Nå blusser det opp igjen, og en del kamper må flyttes til senere.

Forbundet har uttalt at det kan være aktuelt å "avlyse" den siste runden, slik at sluttspill kan avgjøres i normale tider. Men med dette utbruddet som rammer flere lag så bør forbundet begynne å vurdere om de skal fryse ligaen i noen uker.

Det er og vil være en del møtevirksomheter rundt dette, og de ulike klubbene vil ta del i en eventuelt avgjørelse. Norsk ishockey var heldig lenge, men det var bare tidsspørsmål før denne pandemien også ville ramme Fjordkraftligaen med storm.

Hvor behjelpelig og imøtekommende er de ulike kommunene med å holde isflaten lengre, hvis forbundet nå skulle bestemme seg for å fryse ligaen i to uker? Ufattelig mange spørsmål og avgjørelser som forbundet må ta høyde for i disse tunge pandemi tider.

Mange av spillerne i ligaen har også en jobb ved siden, som også blir påvirket av dette. Flere av disse har også den som inntektsbringende tiltak til en familie.

Da blir det for oss ishockeysupportere om å krysse fingrene for at det blir en løsning som er god for alle involverte. At ishallene stenges for publikum er forståelig i en periode. Så får vi heller nøye oss med kampene på TV og referatene til ting er under kontroll.

Det må tas grep, og det haster!

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form