Lukk søk

Fjordkraftligaen

December 25, 2021

Jul i karantene: - Synes vi gjorde det beste ut av det

«O jul med din glede» ble til «O jul i karantene» for Lillehammer-spillerne. Stian Kaltrud Nystuen og Martin Ellingsen feiret sammen med julemat og julebrus.

Foto: Privat

Lillehammer-spillerne måtte endre planene og være kreative da laget tidligere i uken ble rammet av et smitteutbrudd. Med 14 smittede spillere og ledere ble det feiring i isolasjon og karantene.

De smittede fikk lov til å feire sammen hvis det passet seg slik, og Stian Kaltrud Nystuen tilbrakte julekvelden sammen med Martin Ellingsen og hans kjæreste Josefine Engmann.

- Alle fikk en litt annerledes jul enn forventet. De som er ikke smittet, fikk hente julemat hos Christian Fosse, forteller Nystuen til nitten.no.

Ellingsen-julemat

Lillehammer-spilleren forteller at de fikk servert julemiddagen av Martin Ellingsens foreldre. Maten ble selvsagt inntatt sammen med Hamar og Lillehammers velkjente julebrus.

- Det var vel kanskje ikke sånn vi hadde sett for oss jula, men feiringen ble kjempebra! Julematen var veldig god, og vi koste oss, sier Nystuen, som ikke fikk med kjæresten Marie på middagen.

- Hun var negativ slik at kunne dra på jobb på sykehuset. Men når vi ikke fikk dra hjem til familiene våre, var det veldig koselig å kunne feire med Martin. Jeg synes vi gjorde det beste ut av det, fortsetter 25-åringen.

Romjulsfri

Flere av Lillehammer-spillerne kommer ut av isolasjon og karantene søndag 2. juledag, men romjulskampene mot Storhamar er allerede avlyst grunnet smitteutbruddet.

- Dette må ha gått fort. Vi tok hurtigtester for en uke siden, og da var det ingen som var positive. Det har skjedd mye på en uke, sa veteranen Joakim Eidsa Arnestad til nitten.no lille julaften.

- Smittesporing og kommunen tar dette her videre nå. Vår prioritet blir å ta vare på guttene og krysse fingrene for at de ikke blir alvorlig syke, sa daglig leder Atle Svensrud da utbruddet ble kjent.

Julaften meldte Hamar Arbeiderblad om smitte også i Storhamar-troppen som sendte samtlige spillere og ledere i karantene.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form