Lukk søk

Fjordkraftligaen

August 16, 2021

Grüner-sjefen om bunntipset: - Bryr oss ikke om hva andre tipper

Grüner spås nok en tøff sesong i Fjordkraft-ligaen, men føler selv de er forsterket og kom godt fra sesongens første treningskamp på Jordal.

Det er Grüner og nykommer Ringerike som nevnes når eksperter og forståsegpåere skal mene noe om hvilke lag som ender sist i Fjordkraft-ligaen denne sesongen med Manglerud Star som en liten konkurrent.

Nitten-ekspert Tor Nilsen har spådd de lille fra Grünerløkka helt sist med følgende begrunnelse:

«Har ikke forutsetninger for å være noe annet enn et bunnlag på dette nivået. Har for tynn spillerstall og for få toppspillere til å ta en sluttspillplass slik det ser ut i dag. Jeg tviler på at det finnes ressurser til å hente inn gode nok importer som kan løfte laget opp blant de åtte beste».

- Det er ikke noe overraskende for oss, men vi bryr oss ikke om hva andre tipper. Vi tenker på oss selv og det vi kan gjøre noe med, sier Grüners daglige leder Trond-Erik Larsen til nitten.

Styrket?

12 spillere er borte fra fjorårets Grüner-tropp etter at også Håvard Steen måtte si nei til videre satsing på øverste nivå grunnet jobbsituasjonen.

Inn har ti mann kommet der det forventes mye av blant annet den franske keeperen Quentin Papillon, Christoffer Gozzi fra Väsby IK, Nicolai Eliesen fra Vålerenga og tidligere Comet-spiller Gustaf Berling.

- Vi føler vi er i rute og er tilfreds med det vi har fått på plass .Jeg syns troppen ser bedre ut enn forrige sesong så det blir spennende å se hvordan dette blir når vi kommer skikkelig i gang, sier Larsen og legger til at det jobbes med ytterligere forsterkninger:

- Vi får se. Det er noen på prøvespill for tiden så får tiden vise hva vi ender opp med.

Hverken Papillon, finske William Mäkinen eller Sean-Michel Sunnqvist var med i helgens treningskamp mot Vålerenga der Grüner lånte inn Furuset-spillere for å fylle opp troppen. Trioen spiller heller ikke mot Manglerud Star lørdag.

- De kommer i slutten av måneden. Sunnqvist venter barn og har fått litt fri frem til det er i boks, forteller Larsen.

Ledet 2-0

Espen Kleppe Hermanrud og Mads Lund sjokkerte Vålerenga da de ga Grüner ledelsen 2-0 etter en første periode der hjemmelaget vant skuddstatistikken 15-3 på Jordal søndag.

VIF snudde kampen i andre periode før Jonas Oppøyen satte inn kampens siste mål og sørget for 4-2-seier til laget mange har som seriefavoritt.

- Det så greit ut syns jeg. Ut fra forutsetningene var det kanskje bedre enn vi fryktet. Vålerenga har et sterkt lag og førte kampen. Vi hadde bare som målsetting å komme i gang. Det er ikke VIF vi skal måle oss opp mot, men det er fint å få kjenne på nivået med en gang, sier Grüner-lederen.

- Er topp åtte et naturlig mål for Grüner nå?

- Vi har ikke satt oss noe mål enda, men vi kom på 10. plass første sesongen vi var oppe og 9. plass i fjor så kanskje det er naturlig nå. Vi har sagt vi skal ta et skritt av gangen uten at det er noe uttalt mål foreløpig. Det hjelper ikke at jeg sier vi skal bli nummer åtte. Da måtte jeg hatt en litt annen lommebok, sier Larsen og ler.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form