Lukk søk

Elitehockeyligaen

February 6, 2021

Frykten er over: - Det blir krispakkeendring

Klubbene kan senke skuldrene og sove godt om natten igjen. Det blir krisepakkeendring!

Klubbene i Fjordkraft-ligaen har i en lengre tid vært bekymret over å ikke få kompensert avlyste seriekamper i 2021. Men nå har endelig kulturminister Abid Raja (V) uttalt at klubben ikke bør bekymre seg. Krisepakke-hjelpen er på vei.

Oilers-eier Tore Christensen uttaler til VG at han nå kan senke pulsen. "Det betyr alt for norsk hockey faktisk. Hadde vi ikke blitt hørt på det oppropet, som alle klubbene stilte seg bak, måtte vi begynt på ny forteller han til samme avis".

Som Nitten.no skrev for noen dager siden, så gikk Hockey-norge sammen i et opprop mot å endre forskriften.

Kultur og likestillingsministeren Abid Raja sier til VG at han gjerne vil takke idretten for sitt høringsutsspill og ikke minst et godt samarbeid.

Fornøyde på Lillehammer

Daglig Leder og sportssjef Atle Svensrud hadde ikke fått med seg nyheten da Nitten.no ringte han for å fortelle han om endringen.

- Nei, er det sant! Nå ble jeg skikkelig glad. Helt perfekt start på en lørdag.

Hvor lettet er du nå?

- Veldig! Vi måtte jo i likhet med de andre klubbene begynt å se på hvor vi kunne spart penger, og da er naturligvis lønn og permiteringer det første vi hadde sett på. Jeg har kjørt en helt åpen linje med spillerne om ulike konsekvenser rundt den tidligere pakkeløsningen som igjen har blitt til frustrasjon og nervøsitet hos spillerne.

Lillehammer på sin side har ikke hatt noen hjemmekamper i januar og har kun spilt to bortekamper. Det betyr bare utgifter for klubben i fra OL-byen.

Klubben har ennå ikke meldt inn noen Covid-19 tilfeller, og det begrunnet Svensrud slikt

- Vi har nok hatt en god porsjon flaks, når vi ser hvordan det har rammet mange andre lag i ligaen. Alle som jobber i klubben har tatt dette på alvor og fulgt de restriksjonene og anbefalingene som myndighetene og kommunen har gitt oss. Men at vi har hatt flaks kan jeg skriver under på.

Uten Covid-19 tilfeller så mener Lillehammer-sjefen at hans klubb hadde blitt ekstra økonomisk rammet i form av at de ikke har hatt spillere eller ledere ute med sykemelding.

Litt annerledes dag på kontoret til mandag?

- Gleder meg til å gå på jobb hver dag jeg, men kanskje litt ekstra førstkommende. Men i kveld så skal jeg kose meg med en øl. Eller du kan faktisk skrive at jeg skal ta to avslutter han humoristisk.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form