Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 22, 2022

Før dropp: Skifter målvakt, trio ute og storkamp i Asker

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Sparta - Manglerud Star, Sparta Amfi kl 16.00 (TV 2 Play)
Stjernen - Lillehammer, Stjernehallen kl 18.00 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Stavanger Oilers, Varner Arena kl 18.30 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Sparta - Manglerud Star

Har det løsnet skikkelig for Sparta? 17 scoringer på to kamper er sterkt selv om laget har møtt lagene som innehar de to nederste plassene på tabellen. Der er Sparta nå nummer seks og ligger nederst i gruppen av lag som har fått en like luke til resten. Jonas Holøs har vært tilbake på trening den siste tiden, men er fortsatt et stykke unna å være aktuell for match i Fjordkraft-ligaen. Også Magnus Nilsen er ute for sarpingene. Kevin Carr får hvile her og Tobias Nordmann vokter buret. Manglerud Star ledet 2-0 mot et Stjernen-lag i form etter første periode torsdag, men røk til slutt 4-2. Oslo-laget har uansett skaffet seg en solid luke ned til Grüner og Ringerike og har vist at de kan matche alle denne sesongen. Kun Steffen Thoresen mangler på bussen til Østfold.

Odds:

Norsk Tipping: 1,37 - 5,40 - 6,00
Coolbet: 1,40 - 5,50 - 7,00

Stjernen - Lillehammer

Etter 14 serierunder er Stjernen serieleder i Fjordkraft-ligaen. Det må sies å være en imponerende prestasjon av Fredrik Johanssons gutter som denne uken allerede har rukket å slå både Stavanger Oilers og Manglerud Star på bortebane. Laget blir naturlig nok favoritter her selv om både Vålerenga, Storhamar og Frisk Asker har vunnet i Stjernehallen denne sesongen og påført Stjernen tre av deres totalt fire tap på egen is. Brendan Ellis misser møtet med gamle lagkompiser, og også Douglas Byrkjeland og Mikael Mikalsen er ute. Lillehammer har vært involvert i jevne matcher den siste tiden, og de fem siste oppgjørene har endt med ettmålsseirer. Tirsdag ble det 4-3-seier over Vålerenga og torsdag 4-3-tap mot Frisk Asker. Andreas Martinsen har vært savnet den siste måneden og er fortsatt ute sammen med Stein André Hagen og Emil Nyhus. Fra U20-troppen kommer Liam Sætre og Jakop Leibtnitz opp.

Odds:

Norsk Tipping: 1,60 - 5,00 - 3,90
Coolbet: 1,70 - 4,80 - 4,10

Frisk Asker - Stavanger Oilers

Lørdagen avsluttes i Varner Arena med en av mange dueller den siste tiden mellom to lag som kjemper om posisjonene helt i toppen av tabellen. Frisk Asker sto faktisk med tre strake tap før det ble seier på Lillehammer torsdag. Felix Girard var tilbake der og scoret et av målene da Frisk snudde Lillehammers 2-0-ledelse til seier. Oilers har fortsatt serieledelsen innen rekkevidde med seier i sine to hengekamper, men uken har vært varierende. 4-1-tap hjemme mot Stjernen tirsdag er uvant for klubbens supportere, men torsdag var gleden tilbake i DNB Arena da Vålerenga ble slått 2-1 i sudden death i jubileumskampen. Markus Søberg er tilbake på is i Stavanger, men Kristian Østby, Andre Strandborg og nykommer Jan Brejcak sto over sist. Sander Hurrød fikk seg en smell, men håper å rekke denne.

Odds:

Norsk Tipping: 2,95 - 4,10 - 2,00
Coolbet: 2,85 - 4,25 - 2,20

PS! Også søndag spilles det hockey på øverste nivå i Norge når Grüner den korte turen til Jordal for å møte Vålerenga.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form