Lukk søk

Fjordkraftligaen

February 19, 2022

Før dropp: Brejcak-karantene, Olimb-retur og spillerbytte

Nok en herlig runde i Fjordkraft-ligaen der storkampen spilles i Stavanger der Oilers får besøk av et Vålerenga-lag i målform!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Storhamar - Manglerud Star, CC Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Ringerike - Frisk Asker, Schjongshallen 18.30 (TV 2 Play)
Stjernen - Grüner, Stjernehallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Stavanger Oilers - Vålerenga, DNB Arena kl 19.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Storhamar - MS

Storhamar så ut til å gå mot sin andre strake borteseier mot sterk motstand før Oilers snudde i DNB Arena mandag. Nå er laget tilbake i CC Amfi og naturlig nok store favoritter mot MS selv om fraværslisten fortsatt er lang. Sondre Bjerke, Markus Aas-Eng Mikkelsen, Jimmy Andersson, Andreas Dahl, Patrick Elvsveen og Eskild Bakke Olsen var heller ikke med til Stavanger, og får i dag selskap på tribunen av Lane Scheidl og Jan Brejcak. Sistnevnte soner karantene for episoden med Tommy Kristiansen tirsdag. Ifølge informasjon fra Storhamar-leiren er Konsta Mäkinen, Mikael Zettergren og Robin Haglund i dag tilbake. MS har fått 17 baklengs på sine tre siste borteturer, men har spilt jevnt med Storhamar denne sesongen (tre ettmålstap). Som sist mangler Mats Trygg, Mathias Trygg, Emil Frøshaug og Theodor Steen-Gulbrandsen.

Odds:

Norsk Tipping: 1,15 - 8,00 - 11,00
Coolbet: 1,25 - 6,80 - 11,00

Ringerike - Frisk Asker

Et like lokaloppgjør der Frisk Asker tar turen over til Hønefoss kun to dager før åpningen av nye Varner Arena. Med seks tap på de sju siste kampene har Frisk falt til fjerdeplass som i praksis er femteplass da Vålerenga har bedre seiersprosent. Tirsdag ble det så mye som åtte baklengs mot nettopp VIF på Jordal, og her går Isak Wallin inn i mål for Henrik Fayen-Vestavik. Det blir en spesiell kamp for Christian Vethe Bye som returnerer til Frisk-troppen etter å ha vært lånt ut til Ringerike. En som derimot går fra Frisk til Ringerike og debuterer her er Andreas Hilbertsen. Panterne får tilbake David Åslin og Petter Ellefsen fra 3-0-tapet på Lillehammer mens Linus Rosdahl ble skadet i OL-byen og er ute. Det er også. Eivind Eiken Andresen, Thomas Bækken, Robin Bjørnstad, Karl Markström og Henrik Eriksson. Mathias Holst Jenssen og Nikolai Dalen er langtidsskadet. 

Odds:

Norsk Tipping: 3,85 - 4,90 - 1,60
Coolbet: 3,90 - 4,75 - 1,75

Stjernen - Grüner

Hørtes dette kjent ut? Stjernen og Grüner møttes også i Oslo tirsdag der det sto etter to perioder og Stjernen til slutt avgjorde med 4-2-scoringen i tomt bur ett minutt før slutt. Fredrikstad-laget kan fortsatt ta igjen Stavanger Oilers og sikre seg et nærmest sensasjonelt seriemesterskap, men da må kamper som dette vinnes samtidig som siddisene må snuble de neste ukene. Stian Nybraaten Hansen, Jonathan Asbjørnsen og Philip Hansen står over i dag. Det betyr at førstekeeper Jørgen Hanneborg er tilbake. Det skal mye til at Grüner ikke ender som nummer ni denne sesongen. Her må Oslo-laget klare seg uten Marius Carho Hansen Charlie Björlin og Vetle Østrem Salsten.

Odds:

Norsk Tipping: 1,15 - 7,80 - 11,50
Coolbet: 1,20 - 7,50 - 13,75

Stavanger Oilers - Vålerenga

Kveldens storkamp spilles i DNB Arena der det ventes fulle tribuner! De som møtte opp for å se matchen mot Storhamar tirsdag ble vitne til en dramatisk duell der Oilers snudde 0-2 til 3-2-seier. André Strandborg, Sander Hurrød og Nicolai Bryhnisveen rekker ikke denne, men Oilers får tilbake Jarret Burton. Hjemmelaget nærmer seg seriegullet, men må plukke poeng for å holde Østfold-lagene på avstand. VIF slet en periode med å få uttelling på sjansene før det nå har blitt 13 scoringer på to hjemmekamper. Har det løsnet for Shampos gutter? Her får VIF også tilbake Mathis Olimb mens Magnus Brekke Henriksen, Daniel Sørvik, Jørgen Karterud, Colin Spaberg Olsen, Mika Partanen og Jonas Oppøyen ikke ble med på flyet vestover.

Odds:

Norsk Tipping: 1,62 - 4,50 - 4,00
Coolbet: 1,65 - 4,60 - 4,60

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form