Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 14, 2021

Vraket Narvik - vurderte Grüner: - Må noe spesielt til

Joachim Lunde Hermansen vurderte å bytte ut Oslo med Narvik, men endte på å forlenge med Manglerud Star da laget fra nord mistet plassen i Fjordkraft-ligaen.

Manglerud Star annonserte tirsdag at Joachim Lunde Hermansen har forlenget sin kontrakt med de gule og grønne. 21-åringen forteller til nitten.no at avtalen, som er på 1+1 år, i praksis har vært klar en stund.

- Det har ikke vært noen spesiell grunn til at det ikke ble kjent før nå. Det er ikke sånn at jeg har vært på vei vekk, forklarer Hermansen.

Men det manglet ikke på alternativer. Både Oslo-naboen Grüner og Narvik - med tidligere MS-trener André Lysenstøen som ny sportssjef, ble nevnt i vår.

- Det har vært interesse, men det skal være en god grunn for at jeg skal reise fra MS. Det må noe spesielt til. Det er jo klubben i mitt hjerte, sier Hermansen.

Vurderte Nord-Norge

Men Oslo-gutten innrømmer at han lot seg friste av et godt Narvik-tilbud da det fortsatt var muligheter for at laget kunne få plass i Fjordkraft-ligaen også neste sesong. Å flytte til Nord-Norge for å spille i 1. divisjon derimot var ikke aktuelt.

- Siden de rykket ned, føler jeg MS er det beste valget. De var ganske gira og ga meg et bra tilbud, men det ville bli en nedtur med 1. divisjon. Grüner snakket jeg ikke så mye med, forklarer Hermansen.

Manglerud Star har nå spillere som Hermansen-storebror Joachim Engebråten Hermansen, Lars Haugen, Emil Frøshaug, Mats Trygg, Kjetil Martinsen, og Mathias Trygg på kontrakt for kommende sesong. Sistnevnte forlenget sin avtale forrige uke.

- Mitt personlige mål er å utvikle meg mest mulig. Å få en bra rolle og så mye istid som mulig har vært viktig for meg. På sikt er målet å ta steget videre til en enda større klubb, sier 21 år gamle Hermansen.

Spent på treneren

Og med flere signeringer på vei inn, føler Hermansen seg sikker på at MS skal få et slagkraftig lag også kommende sesong der målet minst må være å få to lag bak seg på tabellen.

- Jeg syns det ser greit ut. Det virker som vi begynner å få på plass en del nå. Det er gode norske spillere i troppen så jeg tror dette kommer til å bli bra til slutt. MS blir å regne med fremover også. Vi skal klare en plass i sluttspillet.

MS-troppen kjører fysiske økter i Oslo med Michael Kleppen ut denne uken før det blir litt ferie. I august kommer canadiske Corey Neilson som sist var en del av Storbritannias trenerapparat under VM i Riga.

- Vi har snakket litt med ham, og det virker veldig spennende. Han virker veldig punch. Jeg tenker det er fint nå å få inn en ny trener utenfra der alle starter på likt. Det tror jeg kan være sunt, sier Hermansen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form