Lukk søk

Fjordkraftligaen

April 15, 2021

Vraker Stjernen - velger Stavanger Oilers

Christoffer Karlsen har gitt Sparta beskjeden de hadde fryktet en stund. Nå erfarer nitten.no at hans neste stoppested blir Stavanger Oilers.

Christoffer Karlsen ga tidligere i dag beskjed om at han ønsker å utvikle seg videre i en annen Fjordkraft-liga klubb. Nå skal etter hva nitten.no erfarer Stavanger Oilers være sarpingens neste klubb.

Gitt Sparta beskjed

Karlsen bekrefter via telefon at han har gitt moderklubben beskjeden om at det ikke blir spill i blå drakt den kommende sesong.

- Det stemmer. Hadde en samtale med Sjur Robert og Malmstrøm (Sportssjef Sparta) om at jeg spiller et annet sted neste sesong tidligere i dag.

Hva sa Sjur til dette?

- Han sa at det var kjipt. De ønsket å ha med meg videre og bygge videre på det dem har startet på i Sparta.

Har fått munnkurv

Karlsen bekrefter også at han har bestemt seg for hvilken klubb han skal spille for neste sesong. Men har fått munnkurv av klubben.

- Jeg har bestemt meg, men klubben og jeg ønsker ikke å si hvilken klubb det dreier seg om.

21-åringen sier at et miljøskifte var det han var på jakt etter i første omgang og at lønningsposen var ikke viktig for klubbvalget.

- Jeg bryr meg ikke så mye om lønnen. Det viktigste for meg er at jeg utvikler meg som spiller og at det sportslige blir lagt vekt på, forteller han.

Fikk telefon fra ny Stjernen-trener

Det gikk lenge rykter om at Stjernens nye trener har tatt en ringerunde rundt til ulike spillere forrige uke. Noe som ble bekreftet på klubbens podkast og Karlsen selv.

- Dere vet mye tydeligvis, forteller han lattermildt.

- Men det stemmer at jeg hadde en prat med han på telefon.

Hva sa han?

- Vil ikke gå innpå hva vi snakket om, men han uttrykte at han kunne tenke seg å være treneren min igjen. Han var også min trener fra tiden i HV71.

Når kan vi ringe deg igjen?

- Når klubben har bekreftet at jeg er klar.

Nitten.no har ikke lykkes med å få spillerens agent for en kommentar.


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form