Lukk søk

Fjordkraftligaen

May 4, 2022

VIF med siste Bonsaksen-fremstøt - Frisk holder pressekonferanse

Etter tirsdagens utvikling skal nye krefter i Vålerenga ha engasjert seg i håp om å signere Alexander Bonsaksen. Samtidig kaller Frisk Asker inn til pressekonferanse.

Foto med tillatelse: Viaplay

Frisk Asker innkaller til pressekonferanse onsdag klokken 14:00 med tema «spillersignering».

Beskjeden kommer rundt 12 timer etter at nitten.no erfarte at Alexander Bonsaksen hadde informert Vålerenga-ledelsen om at han har takket ja til spill i Frisk Asker de to kommende sesongene.

Reaksjonene i sosiale medier var sterke tirsdag kveld, og også internt i Vålerenga-organisasjonen skal nyheten ha utløst at man ser på et mulig siste forsøk på å «redde» situasjonen.

Møter tirsdag kveld

Nitten.no er kjent med at sentrale personer i Vålerenga satt i lange møter med representanter for supporterklubben Klanen tirsdag kveld der blant annet Bonsaksen-situasjonen var tema.

Det skal etter det nitten.no forstår bli jobbet med et siste tilbud til Bonsaksen i formiddagstimene onsdag. Spørsmålet er om det for sent dersom Bonsaksen er mannen som skal presenteres i Varner Arena klokken 14 eller om VIF-fansen fortsatt kan ha et håp om å få se «Bonsa» i blått etter Norge-returen.

Det har ikke lyktes nitten.no å komme i kontakt med Bonsaksen selv eller Anders Myrvold i Vålerengas sportslige utvalg for en kommentar til situasjonen.

Frisk Asker-sportssjef Vidar Wold har tidligere bekreftet samtaler med Bonsaksen, men hevdet tirsdag kveld at 35-åringen, som flyttet hjem forrige uke, ikke er klar.

- Det er ingen hemmelighet at vi har hatt en dialog og bra prat med Alexander, men det er sikkert flere på banen som vil ha ham. Per dags dato er han ikke klar for Frisk, sa Wold til nitten.no tirsdag kveld.

Sportssjefen mener Frisk Asker ikke kan konkurrere på lønn og må selge inn en totalpakke med utdannelse, jobb og lignende. Etter det nitten.no får opplyst skal klubben hjelpe Bonsaksen med jobb etter hockeykarrieren.

Ventet på VIF

Da nitten.no omtalte Bonsaksens fremtid for en drøy uke siden, var det Frisk Asker som hadde vist størst interesse for backen som nå kommer fra spill i finske KooKoo.

Gamleklubben Vålerenga skal senere ha kommet sterkere på banen og hatt en dialog med Bonsaksen som nå kulminerer i et siste forsøk onsdag.

- Ja, jeg skjønner det. Men det ikke alltid ting er så enkelt. Vi får se hva som skjer, det er ingenting som er klart. Jeg regner med det blir noen samtaler her og der nå som jeg kommer hjem denne uken. Jeg har ikke hatt noen offisiell prat med dem enda nå. Alle vet jeg skal hjem så da er det litt opp til dem, svarte Bonsaksen da konfrontert med at de mange antar han ender på Jordal.

KooKoo-ledelsen spurte backen om mulighetene for å ta nok en sesong i Liiga tidligere i vinter, men Bonsaksen ønsket seg tilbake til Norge.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form