Lukk søk

Elitehockeyligaen

April 23, 2024

Venter over 7000 tilskuere på den mulige gullfesten: - Har ikke noe ledig

Det rigges til gullfest på Hamar der Storhamar i kveld kan sikre seg kongepokalen og en plass i Champions Hockey League.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Vi venter litt over 7000 tilskuere. Her blir det trøkk og mye folk. Det er mange som vil på kamp, men dessverre har vi nå ikke noe mer ledig, sier Storhamars billettansvarlige Suzanne Sagerud da hun besøkte Hamar Arbeiderblads «Rinkside» tirsdag formiddag.

Dørene åpner 17:30 og Storhamar oppfordrer publikum til å komme tidlig.

CC Amfi rigges til gullfest da seriemesteren leder 3-1 i kamper, kan avgjøre og sikre seg kongepokalen tirsdag kveld selv om både Petter og Patrick Thoresen søndag kveld var opptatt av at ingenting er i orden før det er i orden.

- Hvis Storhamar kommer opp på et normalt nivå skal de være et mye bedre lag enn Vålerenga, sier Andreas Øksnes som var gjest i HAs «hockeylunsj».

Må ta tre strake

Storhamar tapte kun tre av 45 seriekamper hele sesongen. I sluttspillet har det blitt et nederlag hjemme mot Frisk Asker og et bortetap på Jordal.

Men to tap på rad har det ikke blitt hele sesongen og nå må Vålerenga slå seriemesteren i tre strake kamper for at kongepokalen ikke skal ende på Hamar.

- Det er en vanvittig rolleaksept krydret med matchvinnere som har gjort Storhamar så suverene. Det har tydelige enere som går foran og matchvinnere i alle ledd, analyserer Hamar Arbeiderblad-journalist Bendik Havdal Eriksen.

Stygg Hamar-rekke

4-0, 5-4, 8-0, 5-1, 4-1 er resultatene fra møtene mellom Storhamar og Vålerenga i CC Amfi denne sesongen.

Oslo-laget, som fortsatt stiller uten Trevor Mingoia, Mika Partanen, Pontus Finstad og Gabriel Koch, har slitt på den store isen på Hamar under Fredrik Anderssons periode på Jordal.

Tor Nilsen har uttalt følgende til nitten.no om hvordan Vålerenga opptrer i CC Amfi:

- Etter min oppfatning har ikke Vålerenga vært tro mot seg selv på Hamar. Jørgen Karterud sa det også etter onsdagens kamp da jeg spurte ham; de snakker om det og vet hva de skal gjøre, men likevel gjør de det ikke. De jukser i spill uten puck, gjør dårlige bytter som åpner isen og Storhamar kommer med stor fart gjennom midtsonen. Da blir Vålerenga presset bakover og må ta imot.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form