Lukk søk

Fjordkraftligaen

May 24, 2021

Var på vei til MS - valgte Red Bull Salzburg

Ben Cooper var enige med Manglerud Star og klubben ventet bare på en signatur. Så tok canadieren er bråvending og valgte heller å skrive under for den østerriksk klubben.

Nitten.no skrev i forrige uke at MS og Ben Cooper var enige om betingelsene og at de var en signatur unna å presentere sin nye trener. Slik ble det ikke.

Den tidligere Herning-treneren valgte heller å bi assistent-trener i IcheHL-klubben. Der skal canadieren være assistent for Matt Mcllvane sammen med svenske Daniel Petterson.

- Vi gleder oss veldig til å få Ben i vårt trenerteam. Han har tidligere arbeidet tett med erfarne og dyktige trenere og med sin erfaring kan han bringe sin kunnskap inn til vårt trenerteam og spillere. Han er god på detaljer og vi har nå et sterkt trenerteam som kan arbeide med laget, forteller hovedtrener i Salzburg Matt Mcllvane.

- Vi visste kjapt at han var vår rette mann. Hans tidligere NHL-kolleger har anbefalt han og vi gleder oss å samarbeide med han, forteller hovedtreneren til Metalligaen.dk.

Ny trenerjakt

Manglerud Star må dermed ut på ny jakt etter hovedtrener. Og Rune Molberg som sitter i sportsuvalget i klubben fikk rett i sitt intervju med nitten.no her om dagen.

- Jeg ønsker ikke å kommentere eller si noe som helst før jeg har fått en signatur på kontrakten.

Nitten.no erfarer at klubben hadde fått et muntlig ja om at treneren skulle flytte nordover og bidra til klubbens fremtidige prosjekt. Derfor virker saken veldig spesiell i form av at Cooper nå gjør en helomvending og skriver under for Red Bull-klubben.

Manglerud Star har tidligere uttalt at de ønsker seg en ung trener som skal være i et trenerteam sammen med Fjordkraft-legenden Mats Trygg.

Fullførte ikke kontakten

Cooper hadde skrevet under en ny kontrakt med Herning for kommende sesong, men etter at klubben tapte fire strake kamper i sluttspillet ble sesongen sett på som en fiasko i Danmark og klubben fikk kommet seg ut av kontrakten med den tidligere NHL-treneren.

- Vi kjenner ikke til detaljene. Eneste vi fikk vite var at klubben kom seg unna med dette. Han hadde tross alt skrevet under en ny kontrakt med klubben. Mulig klubben måtte kjøpe ut Cooper på en måte, uttalte Thomas Damm som er sportsjournalist i Herning Folkeblad til nitten.no i forrige uke.

Nitten.no vil oppdatere saken.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form