Lukk søk

Fjordkraftligaen

January 17, 2022

TV-2-kommentatorene etter sjokk-resultatet: - Folk har sett denne innstillingen en stund

TV 2-kommentatorene Jan-Erik Helgesen og Jørgen Wahlberg var sjokkerte etter gårsdagens kamp. På sosiale medier kokte det for Stjernen-supporterne.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Manglerud Star reiste til Fredrikstad med 15 utespillere, og da i tillegg Steffen Thoresen ble sendt i dusjen midtveis så trodde de fleste at dette skulle bli en enkel seier for topplaget fra Fredrikstad. Men Stjernen fant ikke ut av et hardtkjempende MS som dermed sjokkerte Hockey-norge med å vinne kampen etter straffeslag.

Etter kampen satte TV-kommentatorene spørsmålstegn ved lagets innstilling og energi.

Etterlyste innstilling

Det var i slutten av kampen da Jørgen Wahlberg kritiserte og satte fingeren på Stjernens import-spillere som ikke hadde den rette innstillingen til denne kampen.

- Folk har sett denne innstillingen en stund og snakket om dette. Kampen i dag blir en slags kvittering på det folk har snakket om i en lengre periode, uttalte Jørgen Wahlberg som var kommentator for TV2 under gårsdagens kamp.

Nå forteller den tidligere Stjernen-spilleren at han har sett en negativ trend den siste tiden.

- Det at Stjernen skulle falle og havne innenfor topp 6, og være fornøyde med det er for meg bare tull. Folk har snakket til meg om dette lenge, både supportere og andre klubber. De har ikke hatt den energien og gløden på lenge, forteller Wahlberg.

- Er det ikke litt hardt å uttale dette, da de for få dager siden tok et poeng mot Stavanger Oilers med flere utilgjengelige?

- Litt kritikk må vi tåle på dette nivå. I går jobbet ikke spillerne hardt nok, og det føler jeg de ikke har gjort den siste måneden. Mulig jeg var litt hard, men vi snakker tross alt om Fjordkraftligaen, forteller Wahlberg til nitten.no

Sinte supportere

På sosiale medier kokte det fra Fredrikstad-supporterne som var tydelig misfornøyde med det Stjernen presterte i går.

Stjernen-supporter Jon Eriksen var mindre fornøyd med sitt favorittlag i går.

Stjernen-supporter Jon Eriksen stiller seg hundre prosent bak sin kommentar i går.

- Jeg står bak mitt innlegg, selv om den er en smule unyansert. Men det er jeg også, flirer Eriksen

- Mitt hjerte banker for Stjernen og jeg ønsker at vi skal score mål i hvert bytt og vinne hver eneste kamp. Det rasjonelle i meg sier selvfølgelig at det er umulig, men det er mitt ønske. Alt bunner ut i engasjement. Og derfor må vi ikke slutte å stikke frem haka og ha meninger hvis ting ikke går veien, avslutter Eriksen.

- Jeg ønsker å beklage

Stjernen har gjort en av sine bedre sesonger på mange år, og har så langt blitt servert superlativer for sitt spill fra Hockey-norge. I går fikk de smake på den andre siden av medaljen, og det har sportssjef Darren Treloar forståelse for.

- Først og fremst så har jeg forståelse for at supporterne er sinte og frustrerte etter i går. Det er vi i klubben og spillerne også. Så jeg vil på vegne av foreningen beklage, forteller en ydmyk Treloar.

- Hva tenker du om kritikken og påstandene som ble nevnt på TV i går?

- Alle får lov til å ha sine kommentarer og vurderinger. Det får stå for deres regning. Våre spillere har hatt den riktige innstillingen hele veien, så det skal vi ikke sette fingeren på, forteller sportssjefen.

Darren Treloar opplevde en garderobe som var meget stille etter kampslutt i går, og kan berolige supporterne at dette har de tatt lærdom av.

- Det var mange spillere som var lei seg i går, og de vet veldig godt at kampen var under en hver kritikk fra vår side. Men vi kommer ikke til å vinne alle kampene, og må ta lærdom av tapet i går, fortsetter Treloar.

- Utfordringen for oss nå er at vi ikke har vært i denne situasjonen tidligere denne sesongen. Men jeg vi har tiltro til trenerteamet og spillerne for at de også løser dette raskets mulig, avslutter Darren Treloar.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form