Lukk søk

Fjordkraftligaen

February 4, 2021

Vålerenga trener på løkka: - Det blir mest «drille-party»

Med stengte ishaller i Oslo har Vålerenga kjørt noe som kan minne om retro-økter ute på Frogner stadion-isen i februarkulda.

Foto med tillatelse: @svendsen54

Det startet med at flere av Vålerenga-spillerne tok med skøyter, kølle og puck og dro til Frogner stadion midt på Majorstua for å få litt istid mens flere av lagkompisene var i karantene og Jordal Amfi var stengt.

Mandag kom beskjeden om at FHI stenger alle ishaller i «ring 1-kommunene til og med 10. februar». Da bestemte VIF-ledelsen seg for å kjøre mer organiserte økter på isflaten utenfor splitter nye Sonja Henie ishall.

- Dette er det beste vi får til nå, men det blir mest skating og litt «drille-party». Det blir litt som å være på løkka i gamle dager, sier VIF-profil Tobias Lindström til nitten.no.

Møttes onsdag

Onsdag var første gang Roy Johansen samlet Vålerenga-troppen i februarkulden på Frogner stadion. Treningen ble avsluttet med smålagsspill der vinnerlaget ble foreviget i sosiale medier av målvakten Joachim Svendsen.

Også torsdag gjennomførte troppen en økt samme sted, men hva som skjer de nærmeste dagene er foreløpig uklart.

- Vi tar det litt fra dag til dag. Dette funker en liten stund, men man kommer ikke inn i matchtempo. Det blir litt provisorisk. Vi trenger en ishall for å drive profesjonell virksomhet. De sier to uker hele tiden, men vi må bare vente, sier Lindström, som spiller på et av fire lag i Fjordkraft-ligaen som for tiden ikke får benytte sin egen hjemmebane:

- Det kan bli problematisk. Vi klarer å trene, men om det skulle nærme seg 18. februar når vi skal spille kamp igjen... Vi kan ikke spille kamper på Frogner. Men så lenge vi får komme i gang igjen skal det gå. Vi håper på 36 kamper og sluttspill fortsatt.

Har hatt corona

9. januar, dagen etter at Fjordkraft-ligaen stengte ned, informerte Vålerenga at spillerne var satt i karantene etter påvist smitte i Stavanger Oilers. Fem dager senere hadde sju av spillerne testet positivt. En av dem er Tobias Lindström.

- Jeg har det bra nå, men må være litt forsiktig. Det har gått helt fint for min del, sier svensken.

Vålerengas poengkonge så langt denne sesongen stusser over at fotballagene i Norge får trene under tak for tiden mens flere av hockeylagene møter låste dører.

- Samtidig kommer denne krisepakken som kan komme til å gå veldig ut over oss som er midt i sesongen. Vi vet jo ikke hva som kompenseres for januar. Det føles litt rart. Vi er ekstremt hardt rammet. Klubbene blør, sier Lindström.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form