Lukk søk

Fjordkraftligaen

August 20, 2021

Tidligere svensk landslagsspiller i håndball blir ny daglig leder i MS

MS har har fått en litt trøblete start på sesongen med utenomsportslige utfordringer. Nå ser det ut som brikkene faller på plass.

Oslo-klubben Manglerud Star har kanskje ikke fått den sommerferien og oppkjøringen som de ønsket seg. Klubben og spillerne var ikke helt samstemte da klubben bestemte seg for å trene på dagtid.

Og hvor de i begynnelsen fikk et overraskende negativt svar fra den tidligere Herning-treneren Ben Cooper som i siste liten takket ja til et tilbud fra Salzburg som assistent-trener.

Ny daglig leder

Klubben ansatte en ny daglig leder etter at Cecilie Olsen valgte å si opp si stilling i klubben august 2020. Nå har klubben igjen måtte ut på markedet for å finne en erstatter.

- Vi ønsker naturligvis kontinuitet på ledersiden, og personen som har hatt de oppgavene for oss nå har meldt i fra at hun gir seg som daglig leder. Derfor har vi gått til det skrittet at vi har ansatt en ny daglig leder hos oss. En person som kjenner idretten godt, og er en profil, forteller styreleder Birger Vestby.

- Hvilken profil er dette?

- Jeg ønsker ikke å gå ut med noen navn før vi kommuniserer det ut til våre medlemmer. Men det er en person som har et godt nettverk, og som er en tidligere svensk landslagsspiller i håndball. Vi mener at hun innehar en profil som passer klubben godt. I tillegg så er hun kjent for å ha deltatt på ulike arrangementer i Norge. Så dette tror og håper vi kan bli spennende, forteller Vestby.

- Hva er status på deres nye hovedtrener, Corey Neilson?

- Hva som skjer på isen tar jeg meg ikke av, men alt av papirer og oppholdstillatelse er i orden. Han har sittet ferdig i karantene, og er i gang, forteller Vestby.

- Ingen ubetalte regninger

Økonomien har vært en berg-og-dalbane for den lille klubben på Manglerud i mange år. Alt fra å få minuspoeng grunnet økonomisk-rot til å hente NHL-spillere til garasjen. Nå bekrefter styrelederen at ting er på stell, men:

- Økonomien er i orden hos oss. Vi har til og med penger på bok, noe som kanskje ikke er så vanlig etter sommerferie. Hos oss nå finnes det ikke en regning som ikke er betalt. Så nå ser det faktisk greit ut, fortsetter Vestby.

- Men vi skal ikke være så veldig høye på oss selv, for vi vet at dette blir en utfordrende sesong både på og utenfor isen. Uforutsette ting kan oppstå i løpet av sesongen. Så akkurat nå har vi kontroll, og det er det viktigste for oss.

IMS Group med videre

Det mye omtalte firmaet IMS Group, som gikk inn i klubben med midler tidligere, er også med videre.

- IMS Group er med videre. De er vi ikke bekymret for.

- Hva skjer hvis Håkon Nilsen får kontrakt i Tsjekkia?

- De har gitt beskjed om at de er med oss videre uansett hva som skjer med Håkon i Tsjekkia. IMS Group har mange selskaper, så de bruker noen av dem på våre drakter kommende sesong.

Selskapet er blant vedens største leverandør av ulike inventarer til cruisebåter. Og etter hva nitten.no erfarer så inneholder sponsorkontrakten med Manglerud Star på et slag mellom tre og fire millioner kroner i året. Det ønsker ikke Vestby å bekrefte.

- Nei, jeg vil aldri gå ut med summer som sponsorer bidrar med hos oss. Det jeg kan si er at IMS Group er hovedsponsor hos oss, og vi er glad for at de velger å sponse Manglerud Star, avslutter Vestby.

Skulle ikke Håkon Nilsen få kontrakt i hos Jaromir Jágr i Tsjekkia, så har Vestby følgende beskjed til landslagsbacken.

- Vi håper at han skal lykkes, men hvis ikke så er han hjertelig velkommen tilbake til oss

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form