Lukk søk

Fjordkraftligaen

May 6, 2022

Thøgersen tilbake som VIF-sjef: - Jeg ryddet opp sist

Gunnar Thøgersen har ikke blitt skremt av bråket i Vålerenga Hockey og er denne uken tilbake på kontoret på Jordal Amfi.

Foto: nitten.no

Samtidig som det igjen stormer rundt Vålerenga, har Gunnar Thøgersen takket ja til å steppe inn som daglig leder i klubben og aksjeselskapet for sykemeldte Jon Thore Thorstensen.

- Vålerenga er alltid morsomt det. Nå blåser det litt på toppene. Det kan virke som om noen har et mantra på å sverte klubben mest mulig. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men nå er det noe i mediene hver dag. Når sist hadde Aftenposten ei helside om Vålerenga? illustrerer Thøgersen.

- Vålerenga engasjerer. Det er sånn det er. Uansett om det er fotball eller hockey.

Tilbake

- Du opplever ikke tilstanden som like kaotisk?

- Jeg kjenner ikke bakteppet her så det er vanskelig for meg å uttale meg om. Men jeg blir litt i stuss når jeg ser Brede (Csiszar) går ut slik han gjorde i dag. Han gikk hardt ut. Jeg skjønner ikke helt hvordan det kan bli så galt. Jeg skal være forsiktig med å si at det er feil, det er ikke det jeg sier. Jeg har bare vært tilbake en uke og har mye å sette meg inn i. Det er mye informasjon og det har skjedd mye siden sist jeg var her, sier Thøgersen.

Jobben som daglig leder i Vålerenga er ikke ukjent for Thøgersen. Han hadde tilsvarende rolle da Oslo-klubben måtte ut av gamle Jordal Amfi og flyttet til en langt mer beskjeden tilværelse i Furuset Forum med begrensede inntekter og økonomiske problemer.

- Er du forberedt på en ryddejobb?

- Ja, det er derfor de har hentet meg inn igjen. Jeg ryddet opp sist og fikk det til å virke. Det har skjedd mye de siste to årene, og jeg har ikke vært involvert i Vålerenga i hele tatt. Jeg har holdt meg langt unna. Men nå som Jan Tore Kjær er borte, sa jeg at jeg kunne komme tilbake.

Ansetter ikke

På Vålerenga-kontoret får han selskap av markedssjef Glenn Jensen og salgssjef for privatmarkedet, Mette Charlotte Winther. Klubben jobber fortsatt med å få på plass nytt trenerteam, U20-trener og sportssjef.

- Det er det sportsutvalget som tar seg av. Jeg tar meg av det administrative. Nå skal vi få på plass en hovedtrener, assistent er rett rundt hjørnet og da vil det roe seg veldig. Dette blir morsomt det! Det er så mye bra folk i Vålerenga og mange av dem som var her sist jeg jobbet her er her enda. Det er bare å sette det toget på den skinnen og det toget på den skinnen så skal dette bli bra. Men vi må fremstå som én samlet enhet. Det er viktig.

PS! Mika Partanen ble fredag presentert som Vålerenga-spiller også de to kommende to sesongene. Finnen slet med en skade store deler av debutåret i Oslo.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form