Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 8, 2023

Tabelltipset: 8. Ringerike: - Har fått viktig erfaring

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Elitehockeyligaen! Vi tror Ringerike Panthers tar et steg og får to lag bak seg på tabellen denne sesongen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Ringerike Panthers

Stiftet: 1974
Trener: 
Martin Boork
Hjemmebane: Schjongshallen
Plassering forrige sesong: 9. plass
Treningskampene: Vålerenga 4-5, Lillehammer 3-2, Frisk Asker 2-3, Sparta 0-7, Lørenskog 5-3, Gjøvik 8-5
Serieåpning: Stavanger Oilers borte 15. september
Tre profiler: Leonards Rimjans, Lucas Loob Trygg, Dennis Ryttar
Hjemmeside: ringerikepanthers.no

Flomrammede Ringerike Panthers har fått en tøff start allerede før det er spilt en eneste kamp. At Schjongshallen fikk hard medfart under flommen på Hønefoss, førte til at laget måtte til Asker for å få istid og de fire første seriekampene - minst - spilles på bortebane. Alle treningskamper er avviklet på borteis og den siste endte med 8-5-seier på Gjøvik torsdag kveld.

Ringerike hadde en svak start forrige sesong og har behov for å komme bedre ut av startblokkene nå da vi tror det blir meget jevnt i bunnen mellom Ringerike, kanskje Lillehammer og den nyopprykkede duoen Comet og Lørenskog.

Ringerike har skiftet ut store deler av troppen etter kvalifiseringsspillet som holdt på å ende med nedrykk. Det blir spennende å se om de som er hentet inn kan gjøre laget bedre. Signeringen av forwarden Lucas Loob Trygg er god, og alt tyder på at det vil bli en viktig spiller for Ringerike sammen med den nye svenske forwarden Sebastian Åkesson og rutinerte Leonards Rimjans.

Der har Ringerike funnet en offensiv formasjon som har sett bra ut i treningskampene. Jussi Tammela er også hentet fra Grüner for å bidra offensivt. Bakerst har den mangårige treneren Martin Boork landet på en ung, spennende norsk målvaktsduo der særlig Mathias Schjerpen Arnkværn har levert bra så langt.

Det blir jevnere på nedre del av tabellen denne sesongen, men Ringerike driver godt og har etter hvert fått med seg viktig erfaring fra spill på øverste nivå som de bør kunne dra nytte av.

Vi spør Hønefoss-gjengen på den åttende og siste sluttspillsplassen.

Flere spillselskaper, som Coolbet og Norsk Tipping, tilbyr spill på både vinneren av Elitehockeyligaen, topp tre, H2H, antall poeng og flere andre varianter: 

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form