Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 10, 2023

Tabelltipset: 6. Stjernen: - Har et svakere lag

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Elitehockeyligaen! I et slags mellomsjikte bak de beste og foran de svakeste tipper vi Stjernen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Stjernen Hockey

Stiftet: 1935
Trener: 
Fredrik Johansson
Hjemmebane: Stjernehallen
Plassering forrige sesong:
 5. plass
Treningskampene: Vålerenga 5-1, Frisk Asker 2-3, Lørenskog 5-4, Frisk Asker 1-4, Vålerenga 6-2, Lørenskog 6-1
Serieåpning: Storhamar borte 17. september
Tre profiler: JJ Piccinich, Filip Gunnarsson, Austin Cangelosi
Hjemmeside:
 stjernen.no

Stjernen er et lag som kan spille skjorta av de fleste på en god dag, men vi tror fortsatt de er noe uferdige når det kommer til å kunne kjempe helt i toppen av tabellen. Årsaken til det er at vi tror de vil være for ustabile i prestasjonene.

Trener Fredrik Johansson går inn i sin andre sesong i klubben og har nå bedre kjennskap til laget og ligaen. Johansson kommer nok derfor med en god plan på hvordan laget må opptre for å prestere stabilt, men vi er usikre på om han har et godt nok lag denne sesongen. Det er også litt mangel på kontinuitet i Fredrikstad-laget som har måtte skifte litt for mange spillere i sommer.

Stjernen har fortsatt toppspillere offensivt som Austin Cangelosi og JJ Piccinich - nå trolig med Calle Spaberg Olsen sistemann i topprekka i Fredrikstad. Skal det gamle Vålerenga-talentet endelig slå til for fullt i Elitehockeyligaen?

Kevin Davis var meget god forrige sesong, men bestemte seg for å legge opp rett før den planlagte returen til Norge på sensommeren. Davis og Ole Einar Engeland Andersen er to backer som var meget viktige for Stjernen sist. Hvem som kan fylle de rollene nå virker uklart, men importen Dominic Cormier er tenkt som en defensiv forsterkning. Vi ser ingen andre backer i troppen som per nå kan fylle rollen som Engeland Andersen hadde.

Stjernen har valgt å satse på unge norske målvakter denne sesongen. Klubben har vært flinke til å få frem talenter på målvaktssiden tidligere og ser ut til å ha bra dekning bakerst også nå. I tillegg til fraværene på backsiden er også Alex Dostie borte. Stjernen er derfor totalt sett svekket både på forward- og backsiden, etter vår oppfatning.

Konklusjonen blir derfor at Stjernen har et svakere lag nå enn sist sesong. Vi spår en sesong bak de aller beste og med fin avstand ned til de svakeste. Sjetteplass.

Flere spillselskaper, som Coolbet og Norsk Tipping, tilbyr spill på både vinneren av Elitehockeyligaen, topp tre, H2H, antall poeng og flere andre varianter: 

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form