Lukk søk

1. divisjon

August 12, 2022

Strömstad Hockey Classic-suksess: - Gullmulighet til å vise frem Comet og Halden

Leksand og Färjestad innledet Strömstad Hockey Classic foran godt besatte tribuner i Halden ishall. Comet-ledelsen mener turneringen er god reklame for klubben.

Foto med tillatelse: IK Comet

En gasslekkasje på kjøleanlegget i Lionshov Ishall sendte den tradisjonsrike forsesongsturneringen over grensen og til Halden.

Og selv i strålende sommervær med nærmere 25 grader stilte 906 tilskuere i ishallen for å se åpningskampen mellom Leksand og Färjestad torsdag kveld. Matchen gikk til forlengning der Joakim Nygård avgjorde med 3-2-målet for Karlstad-laget.

- Det en gullmulighet til å vise fram Comet og Halden, og at vi er en hockeyby, sier Comets markedssjef Sindre Hov Johnsen til Halden Arbeiderblad.

SHL-duell

Snaue 1000 tilskuere i åpningskampen torsdag er mer enn godkjent særlig med tanke på sommerværet og lavt forhåndssalg, men Comet håper på flere besatte seter allerede i kveld når Frölunda går på isen.

Lørdag avsluttes turneringen med det mange mener er den store godbiten; Färjestad mot Frölunda:

- En kamp med fra fart og høyt tempo. Vi gjorde en god match, syns jeg. Det har sett bra ut i de to første kampene, men det er ikke helt 100 enda, sier Oskar Lang til Leksands hjemmeside etter åpningstapet.

På spørsmål om hva Lang ønsker seg mer av i kveldens møte med Frölunda, er svaret kort og greit:

- Mer mål!

Leksand dro til Halden onsdag med hele SHL-troppen minus Marek Hrivik. Han knytter seg ikke til troppen før i oktober av skattemessige årsaker.

Grilling og autografer

I tillegg til de tre kampene har Comet lagt opp til diverse aktiviteter for store og små i og utenfor hallen. Det blir blant annet grilling, salg av supporterutstyr for de svenske klubbene i tillegg til at spillerne stiller opp og skriver autografer.

Lagene som deltar i «Sveriges hetaste försäsongsturnering», slik avisen Expressen har døpt den til, vil har base i Halden gjennom hele helgen.

-Vvinneren av SHL får 100.000 kroner mens vinneren av Strømstad Hockey Classic får 150.000. Det er den største forsesongsturneringen i Sverige, og det kommer journalister fra hele Sverige. Det skrives om overalt i Sverige, men i Norge har ikke fått folk fått øynene helt opp for det enda, sier Johnsen til Halden Arbeiderblad.

Slik spilles Strömstad Hockey Classic:

Torsdag 11. august kl 19:00 Leksand – Färjestad 2-3

Fredag  12. august kl 19:00 Frölunda – Leksand

Lørdag  13. august kl 16:00 Färjestad – Frölunda

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form