Lukk søk

Fjordkraftligaen

November 15, 2022

Storhamar-tilbud til rivalen: - En gledelig og positiv overraskelse

Storhamar tilbyr Lillehammer 1000 billetter til torsdagens mjøsderby der overskuddet av salget tilfaller naboklubben fra OL-byen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Kjempehyggelig! Selvsagt er det det. Veldig hyggelig gjort, sier Lillehammers daglige leder og sportssjef Atle Svensrud til nitten.no om initiativet fra Hamar.

Storhamar har lagt ut 1000 billetter til Lillehammer-fansen inkludert transport til torsdagens mjøsderby til 300 kroner stykket. Overskuddet fra billettsalget tilfaller i sin helhet økonomisk pressede Lillehammer IK.

- Vi ønsker å skape god gammeldags stemning, samtidig som vi gir naboen ei hjelpende hånd, melder Storhamar på sin hjemmeside.

Hektisk uke

Storhamar og Lillehammer var i dialog om hvordan dette kunne løses praktisk, og selv om timingen kunne vært bedre da LIK-leiren jobber mot lørdagens Hockey Classic i OL-byen, setter de stor pris på stuntet.

- Utfordringen er at vi har mobilisert alt inn mot lørdagen så timingen kunne vært bedre sånn sett, men bare tanken og Storhamar gjør det de gjør her er veldig bra. Jeg må si det var en gledelig og positiv overraskelse, sier Svensrud.

- Kanskje ikke det man venter seg fra rivalen?

- Nei, men samtidig så har samarbeidet mellom alle klubbene i Fjordkraft-ligaen blitt mye bedre. Det er også veien vi må gå samtidig som fansen må kjøre sin rivalisering. At alle kan hjelpe alle er veldig positivt.

1000 billetter

Svensrud og staben på Lillehammer-kontoret håper nå at klubbens supportere tar turen til CC Amfi torsdag og på den måten også bidrar til inntekter i klubbkassa.

- Ja, vi må få mobilisert tilskuere fra oss nå. Det er bare å gjøre det best mulig og takke for initiativet.

Lørdag avvikles Hockey Classic med både dame- og herrekamp mot Stavanger Oilers i OL-byen - et arrangement som naturlig nok betyr mye for Lillehammers økonomiske situasjon.

- Et så stort arrangement betyr mye uansett hvilket år. Det viktigste for oss er å lage en hockeyfest for byen og hele Hockey-Norge. Klarer vi det, blir det også penger ut av det, sier Svensrud.

- Hva er status på billettsalget?

- Jeg er ikke helt oppdatert her nå, men det renner unna billetter hele tiden. Det går jevnt og trutt så her blir det hockeyfest!

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form