Lukk søk

Fjordkraftligaen

January 4, 2022

Gjøse ser fremover mot 2022: - Tar en time av gangen

4.desember 2021 var sist Storhamar spilte kamp. Nå ønsker laget å legge Ahlholm-saken, tabellplassering og det negative bak seg. I tillegg friskmeldes Jacob Lundell Noer for spill.

Foto: Bjørn Christian Roksvåg, Nitten.no

Storhamar har ikke spilt kamp siden 4.desember 2021, og fikk kamper utsatt med tanke på U20-VM i Danmark og at Lillehammer fikk påvist smitte slik at romjulskampene ble endret. Nå skal Hamar-laget endelig få spille kamper igjen, noe som hovedtrener Anders Gjøse ser veldig frem i mot.

- Det skal bli sjukt deilig å komme i gang igjen. Nå har vi ikke spilt kamp siden 4.desember i fjor, så deilig at vi endelig kan spille kamper igjen, forteller Gjøse.

Lundell Noer tilbake

Skader og sykdom har preget Hamar-laget denne sesongen og fortsatt har Gjøse en hel rekke som dessverre er utligjengelige til dagens mjøsderby mot Lillehammer.

- Det er nesten bedre å spørre hvem som er tilgjengelig, enn ikke, fleiper Gjøse.

- Det er tøft å ha så mange spillere ute med skade og sykdom, men det får vi ikke gjort noe med nå, forteller hovedtreneren alvorlig

En som virkelig gleder seg til å ta på seg drakten igjen er Jacob Lundell Noer. Den skadeplagede centeren er endelig spilleklar igjen for de gule og blå.

- Føles litt uvirkelig siden det er så lenge siden, så det blir spennende om kroppen fungerer som den skal. På trening har det virket bra, forteller dem spilleklare Ski-gutten.

2021 er historie

Året 2021 ble et tungt år for Storhamar hvor resultatene uteble ut i fra forventningen, og at Rasmus Ahlholm-saken kom rett før jul. Nå er fokus rettet mot et nytt år og nye muligheter for Storhamar.

- Vi ser fremover dette året, og vi ønsker å gjøre det best mulig til en hver tid for vi vet at ting kan endre seg utrolig fort, fortsetter Gjøse om året som var.

- Ahlholm-saken er jo med oss, men ligger på et helt annet sted nå enn der den var. Vi har som lag bestemt oss for å få mest ut av treningene nå. Ta en dag og trening av gangen. I disse dager så tar jeg også en time av gangen, samt hente energi fra der vi kan hente energi fra, forteller Gjøse.

Jacob Lundell Noer vil på lik linje med sin hovedtrener legge 2021 bak seg, og håper samtidig at laget kan klatre på tabellen dette året.

- 2021 legger vi bort. Nå skal vi se fremover og forhåpentligvis kjenne litt på lysere tiden. Gutta har ladet batteriene og spilt kamper på mange uker, og selv skal jeg holde tenning på et nivå som kan hjelpe laget. Det har vært ille å sitte å se på gutta har slitt på isen, avslutter Noer


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form