Lukk søk

Elitehockeyligaen

January 29, 2024

Storhamar mot rekord: - Et solid godstog!

Seier nummer 20 på rad kom i helgen - tirsdag kan Storhamar tangere klubbrekorden når Pride Week i EHL innledes med storkamp mot Stavanger Oilers.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

To tap på 36 kamper. Det er den mektige fasiten for Storhamar som med sine 95 poeng har hele 16 ned til Vålerenga foran sesonginnspurten i EHL.

Petter Thoresens gutter må kollapse dersom ikke seriegullet skal ende i CC Amfi.

Tirsdag kan laget ta ytterligere ett steg mot gull og samtidig tangere klubbrekorden med å sikre seier nummer 21 på rad.

- Storhamar fremstår som et solid godstog som feier vekk all motstand på en imponerende måte, sier hockeyekspert Tor Nilsen til nitten.no.

Tangering tirsdag?

Storhamars hjemmeside har som alltid kontroll på statistikken.

- Den stående rekorden er på utrolige 21 seiere på rad og stammer fra sesongen 2000-01 da laget vant hver eneste seriekamp fra tredje serierunde og til Vålerenga satte stopp for det hele på nyåret, melder sil.no.

- Mange vil mene at det er risikabelt å snakke om det, men det begynner etter hvert å bli historiske dimensjoner som i seg selv krever å omtales, skriver klubben videre på hjemmesiden.

Storhamar har altså tapt kun to av 36 seriekamper. Det første var av det meget overraskende slaget på Lørenskog mens nederlag nummer to kom på Jordal 4. november. Det er snart tre måneder siden!

- Dette viser hvor viktig det er med spillerstall og kontinuitet på gode ledere. De har en vinnermentalitet i sine ledere som bidrar til å opprettholde sulten på å vinne, mener Nilsen.

Pride Week

Serielederen fra Hamar får æren av å innlede Pride Week i EHL med hjemmekamp mot Stavanger Oilers torsdag. Med seier der kan Hamar-laget notere ny rekord med triumf også i Lørenskog ishall søndag.

Storhamar stiller i spesiallagde Pride-drakter tirsdag.

- I uke 5 vil elitehockeyligaen avholde Norges aller første Pride Week. Her vil de tv-sendte kampene og intervjuene ha tydelig og synlig fokus på Pride, og det vil også lanseres en egen kampanje med fokus på samarbeidet, skriver EHL på sine nettsider.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form