Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 17, 2022

Stjernen i toppen: - Vi har ligaens beste supportere

Stjernen-sportssjef Darren Treloar mener ingen i Norge kan matche trøkket som skapes i den gamle Stjernehallen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Stjernen har allerede slått Vålerenga, Stavanger Oilers og nå sist Frisk Asker denne sesongen. Det har bidratt til at laget ligger på en finfin andreplass foran tirsdagens toppkamp i DNB Arena.

Sportssjef Darren Treloar gir klubbens supportere mye av æren.

- Vi snakket faktisk om det i garderoben her. Det er utrolig bra trøkk i Stjernehallen for tiden. Det er mange fine haller i Norge, men når Red Beavers og publikum er i gang, er det virkelig bra stemning. Når det er trøkk der, er det virkelig bra. Ligaens beste miljø, sier Treloar til nitten.no.

- Hockeyinteressen i Fredrikstad er bra for tiden?

- Veldig bra. Jeg vil si vi har ligaens beste supportere. Folk har møtt opp og skapt en herlig stemning både her hjemme og på bortekamper. De har virkelig hjulpet oss. Hockey betyr mye for folk i Fredrikstad.

Sliten hall

Stjernehallen, som hadde besøk av 1541 mennesker i toppkampen mot Vålerenga forrige uke, har fått mye kritikk for å være både utdatert og utslitt. Stjernen venter fortsatt på Arena Fredrikstad, men anleggssituasjonen for hockeyen i Fredrikstad er fortsatt uviss.

I mellomtiden har Stjernen igjen fått på plass en tropp som ser ut til å kunne kjempe om titler.

- Vi er fornøyd med seriestarten, men det er en veldig jevn serie denne sesongen. Det kan gå fort opp og fort ned. Vi mener vi har et bra hockeylag og ønsker å være et topplag, sier Treloar.

Lørdag kveld fikk han nok et bevis på at det er mulig da Stjernen snudde den tøffe bortekampen mot Frisk Asker og vant 4-2.

- Jeg hadde trodd vi skulle bruke litt mer tid på å spille inn et lag da vi hadde veldig mange skader i oppkjøringen, og er kanskje litt overrasket over at det har gått så fort som det har gjort, men samtidig hadde vi forhåpninger om å være et lag å regne med.

- Også i kampen om seriegullet?

- Det er mange som kan kjempe om seriegull denne sesongen. Og det er såpass tidlig nå at vi må ta en kamp av gangen. Nå er det Oilers neste som blir veldig tøft. Det er mange 50-50-kamper i serien nå, og jeg tror det er bra for norsk hockey. Man kan ikke undervurdere noen og det finnes ingen lette kamper, mener sportssjefen.

Gode importer

Stjernen ble sommerens snakkis i fjor med sine mange og meritterte signeringer. Det ga resultater umiddelbart, og sportssjef Treloar ser ut til å ha truffet godt på sine signeringer nok en gang.

Austin Cangelosi og J.J. Piccinich er nummer to og tre på poengtoppen i tillegg til at Alex Dostie står med 14 poeng på 12 kamper. Hockeyekspert Tor Nilsen hadde også med Kevin Davis på backplass da han plukket ut sesongens lag så langt nylig.

- Vi er veldig fornøyd med de vi har, men de er en del av et lag der alle har sine roller. Men de har vært bra, det må jeg si, kommenterer Treloar.

- Det er vel hyggelig for sportssjefen?

- Definitivt! Jeg syns vi har truffet ganske bra alle fire årene jeg har vært her. Men at importene lykkes er også takket være våre norske spillere som er der for dem, tar dem godt imot og får de til å føle seg hjemme og velkomne. Det er viktig!

Stjernen reiser til Stavanger allerede mandag, møter Oilers tirsdag og spiller mot MS i Oslo torsdag før uken avsluttes mot Lillehammer i Stjernehallen lørdag.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form