Lukk søk

Fjordkraftligaen

June 21, 2022

Sponsorsuksess i Sparta: - Folk ringer oss

Er det Jonas Holøs-effekten man merker i Sparta? Klubben har økt med over én million i sponsorinntekter før kalenderen viser juli.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Sparta har allerede økt med 1,3 millioner i sponsorinntekter, ifølge Sarpsborg Arbeiderblad.

Lokalavisen melder at sarpingene hadde 160-170 samarbeidspartnere forrige sesong, og at rundt 80 av dem er signerte for et nytt år og 12 nye partnere er kommet til.

- På de nesten 90 vi har signert til nå så har vi økt inntektene med nesten 1,3 millioner kroner til sammen, sier Sparta-leder Henning Svendsen til SA.

Holøs tilbake

Trener Sjur Robert Nilsen har tidligere i vår uttalt til nitten.no at han håpet signeringen av den lokale backveteranen Jonas Holøs ville gi klubben et løft både på og utenfor isen.

- En del av bremsen vi har hatt i Sparta-systemet har gått på økonomi. Det er grense hvor lenge man orker å gå rundt i det samme. Man vil gjerne ha utvikling. Det har ikke stått på stedet hvil, men litt stille. Kanskje også på grunn av korona, skal sies. Jeg håper Jonas vil hjelpe oss ikke bare sportslig nå, men også på sikt med profesjonalisering av hele klubben samt en boost hos publikum og samarbeidspartnere, uttalte Nilsen i mai.

Sparta ligger foran også på sesongkortsalg sammenlignet med sommeren 2021.

- Vi møter mye smil, latter og glede. Så føler jeg at folk er fornøyd med Sparta og at vi står på en medgangsbølge. Det virker som at «hockeytown» begynner å bevege på seg igjen, sier Svendsen.

Håper på ti millioner

Per nå har Sparta sikret seg markedsavtaler på rundt 8,5 millioner. Målet er å lande på rundt 10.

- Mange av de vi ringte til for to år siden fikk vi blankt nei av på den tiden. Det hadde kanskje litt med korona å gjøre også, men nå er det sånn at folk ringer oss. Og det er jo moro. Det har ikke skjedd i vår tid her på kontoret, forteller Pernille Wehler og Jan Håkon Dalen på Sparta-kontoret.

Sparta har i tillegg Holøs siket seg blant annet Comets Paulius Gintautas samt tidligere Grüner-spiller Vetle Østrem Salsten foran neste sesong.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form