Lukk søk

Elitehockeyligaen

March 18, 2024

Slaktes i lokalavisen: - Leit å se de faller sammen slik

- Har man sett en verre prestasjon av et eliteserielag noensinne? spør Halden Arbeiderblad på kommentatorplass etter Comets 9-3-tap i Narvik.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

«Flaut og pinlig er ikke dekkende nok» er tittelen på sportsleder Sebastian Backe Eriksens kommentar i Halden Arbeiderblad.

Comet har plaget både Stavanger Oilers og Vålerenga nylig, men i kvalifiseringen åpnet laget med 3-0-tap mot Grüner før det ble ni baklengsmål i Nord-Norge lørdag.

Narvik ledet hele 7-0 etter to perioder mot haldenserne som nå står i stor fare for å rykke ned. Mandag kom også beskjeden om at kaptein Herman Kopperud er ferdigspilt for sesongen.

- Det var deilig med seier og ikke minst en sterk prestasjon. I andre periode fikk vi uttelling på sjansene. De falt sammen litt og da rant det litt vel mye på. Jeg forventet ikke at vi skulle vinne den 5-0 da første periode var relativt jevn, sier Narvik-trener Fredrik Glader til nitten.no.

5 av 13

Fem baklengsmål på 13 skudd i midtperioden gjorde oppgaven umulig for Comet. Glader ledet nettopp haldenserne på nivå to for to sesonger siden og føler med gamle kjente som har fått en blytung start på kvalifiseringen.

- Jeg har mange venner i og rundt klubben og ønsker dem alt godt selv om jeg nå gjør alt for å slå dem med Narvik og sørge for at vi tar en plass i EHL. Jeg gleder meg først og fremst over det vi gjør, men det er også leit å se de faller sammen slik. Det er så mye som står på spill, og veldig mange er engasjerte i og bryr seg om Comet. På den måten syns jeg det er leit å se, sier Glader.

Foto med tillatelse: Sofie A. Kitterød

- De får gjennomgå kraftig i lokalavisen?

- Både Comet og Ringerike kommer fra høyere nivå og skal ha et press og kravbilde på seg. Folk i klubbene må også leve med det og ikke bare spillerne. Det er for dårlig prestert, helt enkelt.

Etter to av seks omganger av EHL-kvalifiseringen står Grüner med seks poeng, Ringerike Panthers og Narvik har tre hver og Comet null. Onsdag møtes de to EHL-lagene i Haldens mens Narvik får besøk fra Oslo.

Verre enn 16-0?

«Og jeg vet at det er lett å bli historieløs, men har man sett en verre prestasjon av et eliteserielag noensinne? Har man sett en verre prestasjon av et Comet-lag noensinne, tatt forventninger i betraktning?»

Det skriver Backe Eriksen videre i sin kommentar i HA og presiserer at han ikke har glemt vinterens 16-0-tap i Varner Arena.

- Da er det rett og slett skremmende å se måten de har framstått på som lag i de to første kampene, skriver han.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form