Lukk søk

Elitehockeyligaen

January 2, 2021

Skal Narvik stjele poeng fra Vålerenga?

Vålerenga reiser til nord for å møte Narvik i dobbelkamp. Hjemmelaget med stygge sifre og defensive problemer i romjulen. I Oslo-leieren forventes det 6 poeng hjem til Gardermoen. 

Nytt år, nye muligheter. Denne helgen reiser Vålerenga nordover for å spille dobbeltkamp mot tabelljumbo Narvik. Vil iskrigerne fra Oslo reise hjem igjen med seks poeng i bagasjen, eller vil Narvik klare å hamle opp med VIF?Narvik har ikke hatt en drømmesesong så langt i år og ligger nederst på tabellen med 8 poeng på 24 kamper. Vålerenga på sin side har reist seg etter en svak periode og ligger på 3. plass på tabellen med 46 poeng. Det er kun 6 poeng opp til toppen av tabellen for Vålerenga, så Oslolaget kan reise hjem fra Narvik på tabelltopp om de andre kampene spiller på lag med Vålerenga. 


Narvik kommer fra en tøff romjul med to tap og 1-15 i sekken mot Stavanger Oilers, mens Vålerenga vant sine to oppgjør mot Frisk Asker. 


Vålerenga manglet Sondre Olden og Daniel Sørvik i den siste serierunden mot Frisk Asker og det er usikkert om noen av disse er med nordover, men det er klart at Calle Spaberg Olsen, som scoret to mål mot Frisk Asker, ikke er med nordover grunnet karantene. Det er ikke noen kjente skader hos Narvik før disse kampene. 


Dette er to kamper Vålerenga i utgangspunktet skal klare å ta med seg alle poengene fra, men Narvik har tidligere vist at de er sterke på hjemmeis og vil gjøre alt de kan for å sende spillerne fra hovedstaden hjem med så få poeng som mulig. 


Poengkonge:

Dante Salituro 16 poeng (9+7)

Tobias Lindström 20 poeng (11-9) 

Målvakter:

Oscar Fröberg 89,7% -

Steffen Søberg 90,5%

Innbyrdes: 1-3 

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

Odds Norsk Tipping, lørdag: 6,80 – 7,00 – 1,22
Odds Norsk Tipping, søndag: ikke klart


Odds Coolbet, lørdag: 6,48 – 6,22 – 1,34
Odds Coolbet, søndag: ikke klart 

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form