Lukk søk

Elitehockeyligaen

January 2, 2021

Skal Frisk Asker gå på sitt tredje tap på rad?

Serieleder Frisk Asker med to strake tap i romjulen og får det tøft i årets første kamp mot et medaljejagende Stavanger Oilers. Et helt åpent oppgjør som kan ende begge veier.

Serieleder Frisk Asker fikk ingen god avslutning på 2020, hvor Vålerenga ble for sterke i begge oppgjørene i romjulen. To spennende og ikke minst innholdsrike kamper hvor det settes spørsmålstegn til keeperspillet til ellers så gode Dahlberg i Friskmålet.

For i dag besøk vestlandet og det er en motstander som de kun har møtt en gang tidligere denne sesongen. Det endte med seier 2-1 i DNB Arena. En periode i sesongen hvor ting gikk veldig på klisteføre for Olje-laget i Stavanger.

Poengkongen hos Frisk Asker Bobby MacIntyre 32p (10+22) må fortsette å produsere om poengene skal bli igjen i Askerhallen.

Usikkert om Endre Medby rekker kampen etter at han fikk et brudd i foten. Etter hva Nitten.no erfarer så blir han dessverre ikke spilleklar for hjemmelaget i dagens kamp.

Eskil Wold må også se kampen på tribunen, da han havnet i basketak med Vålerengas Calle Spaberg Olsen i romjulen.

Stavanger Oilers har virket fått olje i motoren etter at de på starten av sesongen hadde store problemer. Sammen har de sakte, men sikkert klatret på tabellen og innehar 4.plassen før dagens kamp. Et lag i medvind som brått kan ta med seg alle poengene fra Askerhallen. Fikk lite motstand i romjulen hvor Narvik hadde pent lite å stille opp med.

Dan Kissel leder poengligaen for Oilers med 29poeng (12+17) med +/- 7(!)

Keepere:
Frisk Asker:
Nicklas Dahlberg - 94,1%
Henrik Fayen-Vestavik 91,9%
Stavanger Oilers:
Henrik Holm - 92,4%

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Norsk Tipping
2.25 - 4.10 - 2.35
Coolbet.com
2.50 - 4.00 - 2.50
Dan Kissel gjør mål: 2.10
Viktor Granholm gjør mål: 2.35

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form