Lukk søk

Elitehockeyligaen

March 20, 2024

Skadet kaptein tar over Comet: - Dristig og tøft valg

Mandag ble det kjent at Herman Kopperud mister resten av sesongen - nå får han jobben med å redde Comet fra nedrykk sammen med Dan Nygård og Thomas Engebretsen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Det har skjedd mye i Comet de siste dagene. Helgens 9-3-tap borte mot Narvik var smertefullt på flere måter for haldenserne som står uten poeng i kvalifiseringen og står i fare for å rykke ned.

Mandag kom beskjeden om at kaptein Herman Kopperud mister de fire avgjørende kampene med skade. Tirsdag informerte klubben om at trener Leif Carlsson og assistent Niklas Hovivuori hadde stilt sine plasser til disposisjon.

Styret støttet forslaget og satte sammen et nytt trenerteam bestående av Kopperud, Dan Nygård og Thomas Engebretsen. De tre ledet lagets trening tirsdag kveld.

Debut onsdag kveld

Og trioen har dårlig tid. Allerede onsdag kveld kommer Ringerike Panthers til Halden der nok et Comet-tap vil bety at veien mot EHL-spill også neste sesong blir meget lang.

- Kan det nye trenerteamet gi laget det løftet som skal til? Kom og opplev hockeymagi, hockeyglede, hockeykamp i Halden Ishall! melder Comet på sin Facebook-side.

Det nye trenerteamet har sterke følelser for Comet og håper å spille på dette samt ny energi når svenske Carlsson erstattet i boksen og garderoben.

- Nå har det blitt tatt et dristig og tøft valg, og det viser hvert fall klubben at de har ambisjoner om å gi det et siste forsøk, sier Kopperud til Halden Arbeiderblad.

Tilbød seg å slutte

Det var etter helgens 9-3-tap i Narvik Carlsson og assistent Hovivuori bestemte seg for å kontakte styret. Halden Arbeiderblad spekulerte i om det var tidenes verste prestasjon av et eliteserielag.

- Jeg og Niklas har pratet etter tapet i Narvik om hva vi kan gjøre for Comet Haldens fremtid. Konklusjonen ble at vi i går (mandag( kontaktet styret med beskjed om at vi stiller våre plasser til disposisjon. Å slippe til nye krefter vil forhåpentligvis skape ny energi og vekke laget før de fire siste kvalkampene. Vi vil gjøre alt for Comet Haldens beste og for fremtiden, sier Carlsson til klubbens hjemmeside.

- Vi har stor tro på spillergruppen, og håper på et positivt resultat av dette tiltaket, melder Comet-styret.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form