Lukk søk

Aktuelt

March 16, 2021

Saxrud Danielsen: - En mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg

Saxrud Danielsen og hans klubb er ferdigspilt denne sesongen. Nå ønsker Saxrud Danielsen å utvide sesongen litt ekstra i et annet land

Foto: Privat

Hovedpersonen selv forteller til Nitten.no at dette er en korttidskontrakt med den engelske klubben

- Dette er snakk om fem uker bare, hvor fire lag skal spille 12 kamper.

Hvordan dukket denne muligheten opp?

- Min agent Anton Borvik har virkelig vært på jobb, samtidig som GM/treneren til Sheffield Steelers har spilt i Innsbruck tidligere. Rapportene går på at han har fulgt med på våre kamper i Østerrike denne sesongen.

Selv om ikke dette er dagligdags, så var det muligheten etter edelt metall som gjorde at Hamar-gutten valgte å skriver under for Sheffield

- Det er jo en kul mulighet dette, og en slags "Once in a life time" for meg. Ikke hver dag du kan spille 12 kamper og kanskje få en pokal på sin CV, forteller han videre.

Når det kommer til lønn, så er den tidligere Innsbruck-spilleren litt mer forsiktig i sitt svar

- Gjør det først og fremst fordi det blir et lite eventyr, og at jeg kan revansjere litt med tanke på den sesongen som har vært. Har også fått med meg at kursen på britisk pund ikke er så lav for tiden heller, forteller han humoristisk.

Noen bekjentskap har han ennå ikke fått i sin nye klubb og liga, men tror at det kan bedre seg utover

- Ja, nå som det virker som at ligaen bli avlyst i Norge, så ser jeg ikke bort i fra at flere spillere kan få et slik tilbud som de takker ja til. Grensen for å spilt litt ishockey denne sesongen for spillere hjemme i Norge tror jeg er veldig lav for tiden.

Saxrud Danielsens nye trener er fornøyd med å få normannen på plass i sitt lag

- Adrian er en stor toveis-back som er god på skøyter. Han er en fysisk spiller, som også kan bidra offensivt. Det har han bevisst tidligere i Norge, forteller Aaron Fox til eliteleague.co.uk

- Det viktigste er at han er profesjonell spiller som viser en god karakter som vi liker. Så jeg ser virkelig frem til å jobbe med han hos oss i Sheffield, avslutter han.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form