Lukk søk

Aktuelt

April 5, 2021

Rosseli-mål da Frölunda snudde: - Merker at det er sluttspill

To nordmenn gjorde seg solid bemerket for hver sin klubb da det svenske sluttspillet ble innledet mandag.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Frölunda fikk en perfekt start på åttedelsfinalen med 3-1-seier mot Djurgården i Stockholm. Hjemmelaget tok ledelsen før nordmannen Mats Rosseli Olsen utlignet midtveis i andre periode.

Det ble starten på en snuoperasjon der 2-1-målet kom kun ett sekund før andre pause. Frölunda får nå to sjanser til å avgjøre serien hjemme i Scandinavium onsdag og eventuelt torsdag.

- Kult

- Man merker at det er sluttspill igjen. Det er kult. Det var mer match og dommerne tillot mer. Det gjør det enklere å få fram følelsene. Uten tilskuere blir det stor forskjell nå som kampene betyr noe, sier Rosseli Olsen ifølge Aftonbladet.

Göteborg-laget endte nede på en skuffende sjuendeplass i SHL denne sesongen, men håper nå rette opp inntrykket med et godt sluttspill.

- Det er klart vi har ønsket å vinne flere kamper enn det vi har gjort. Men det er ingen som bryr seg veldig om det dersom vi gjør det bra i sluttspillet, sier nordmannen som nylig forlenget kontrakten med Frölunda.

I den andre åttedelsfinalen mandag ble målvakten Henrik Haukeland kåret til banens beste da Färjestad slo Malmö 3-1 på borteis.

God Haukeland

Allerede etter ti minutter hadde Jacob Peterson og Niclas Lundgren fått pucken inn bak Oscar Alsenfelt og sørget for en kansonstart for de grønne fra Karlstad. Malmö reduserte, men ble gang på gang stoppet av en strålende Haukeland.

- Jeg syns vi eide denne kampen fullstendig. Vi hadde en bra målvakt mot oss, sier Malmö-treneren Joakim Fagervall til CMore.

Rögle, Växjö, Skellefteå, Luleå, Leksand og Örebro er klare for kvartfinalene som starter lørdag.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form