Lukk søk

Elitehockeyligaen

April 7, 2022

Paterson kan miste hele neste sesong: - Han er preget

Jake Paterson har blitt hastesendt til sykehus og kan miste hele neste sesong etter situasjonen sist i DNB Arena. Nå er kanadieren preget og må belage seg på å operere innen kort tid.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, Nitten.

Det var under kampen i Stavanger sist at Oilers-profil Tommy Kristiansen tråkket på Paterson som måtte gi seg etter 2.periode. Nå skriver SA at keeperen har fått en avrevet hamstringen og blir behandlet på sykehus.

-  Det vi kan si nå er at hamstringen er avrevet. Jake Paterson er under utredning og venter på operasjon. Han er nå på sykehuset på Kalnes, sier medieansvarlig i Sparta, Tina Scott til SA torsdag formiddag.

Kanadieren skal opereres i løpet av uken i følge samme avis.

– På slike skader ønsker man som regel å operere ganske fort for å få best mulig resultat. Vi har vært hos ortoped i dag som anbefaler å operere denne uken, sier Borge til SA

Muntlig enig om kontrakt

Keeperen har storspilt for Sarpsborg-laget denne sesongen, og vært en av hovedårsakene til at Sparta har gitt Oilers kamp i denne semifinalen. Nå bekrefter Nilsen til nitten.no at de er muntlig enig om kontrakt neste år.

- Vi har fortalt Jake at vi føler med han, og vært fornøyd med det han har prestert. Vi er enige om kontrakt neste år, men det er på det muntlige plan. Ingenting er skrevet under ennå, men vi tar vare på spillere i Sparta. Han er preget over situasjonen, forteller Nilsen.

Tobias Normann får sjansen i målet, og det høstes stor skryt til unggutten som ble kastet ut til ulvene i DNB Arena sist.

- Tobias bevisste at han har holdt nivået de gangene som han har fått sjansen. I tillegg så stod han mot Stavanger i serien da vi slo de på straffer også. Surt at vi mister Jake naturligvis, men nå får Tobias sjansen og den vil han ta, sier Nilsen.

Roest og Ponomarenko tilbake

Stavanger Oilers kan med seier i dag bli finaleklare, men vil møte tøffere motstand nå som Niklas Roest og Maksims Ponomarenko er tilbake fra sine karantener.

- Viktige spillere for oss som er tilbake i dag. Det gjør at vi har flere kort å spille med og kommer til å ofre alt til sørge for at det blir en syvende og avgjørende kamp til lørdag i Stavanger, forteller Nilsen.

- Hva blir planen for å slå Oilers i dag?

- Det blir at vi må være skarpe og skape trafikk foran deres keeper. De har vært gode defensivt og vi må i tillegg finne en vei igjennom deres forsvar. Og med et fantastisk publikum så skal vi vinne i dag og sette press på dem til lørdag, avslutter Nilsen

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form