Lukk søk

1. divisjon

October 30, 2022

Over 300 minutter uten Lørenskog-baklengs: - Tror det må være rekord

Lørenskog-duoen Theo Rooseboom de Vries og Laurynas Lubys har nå gått elleville 311 minutter og 30 sekunder uten å slippe inn mål i 1. divisjon.

Foto med tillatelse: Sofie A. Kitterød

Ikke siden Lukas Fransson reduserte til 4-3 for Bergen åtte minutter og 30 sekunder ut i siste periode i Bergenshallen 8. oktober, har Lørenskog hentet pucken ut av eget nett.

Siden matchen i vest har målvaktsduoen Theo Rooseboom de Vries og Laurynas Lubys holdt nullen mot Bergen neste dag, to ganger mot rivalen Furuset og sist to ganger mot Hasle-Løren. Over fem kamper uten baklengsmål, der altså.

- Det er vel ingen som vet helt sikkert, og det er vanskelig å sjekke, men vi tror det må være en eller annen rekord, sier de Vries til nitten.no.

Snakkis

De fem smultringene har ikke uventet vært et hett tema i Lørenskog-garderoben de siste ukene, men de Vries minner om at Lørenskog har møtt de tre lagene nederst på tabellen de siste ukene.

- Jeg har ikke vært med på noe lignende tidligere. Og jeg aner ikke når det kan ha skjedd sist. Jeg syns det er sterkt uansett om det er 1. divisjon eller hva det er for noe. Det er bra av oss, sier Lørenskog-målvakten.

- Hvordan er det mulig?

- Godt spørsmål. Forsvarsspillet begynner å sitte, avslutningene kommer utenfra og det er lettere for oss å se utgangen. Vi dekker mye skudd og er gode i egen sone. Da er det vår jobb å plukke det som kommer.

- Hvor lenge kan dette vare?

- Ja, si det. Jeg håper så lenge som mulig, men nå møter vi jo litt tøffere motstand på søndag i Comet som har sagt de skal rykke opp. Vi får det klart tøffere der, men vi skal gjøre vårt for å unngå baklengs, sier de Vries.

I toppen

Lørenskog er et av fire lag som har delt 1. divisjonstabellen i to. Romerikingene og Comet jakter tetduoen Narvik og Nidaros mens Gjøvik, Furuset og Bergen har en ok luke ned til Hasle-Løren som har sanket kun ett poeng så langt.

- Starten har vært blandet for vår del. Vi hadde en fin start med to seirer mot Gjøvik, men fikk det tøft i Trondheim og slapp også inn ti mål en match der. Vi har ikke vært solide i egen sone hele sesongen, men de siste fem-seks matchene har det løsnet litt, mener LIK-målvakten.

- Hva er målsettingen fremover?

- Spillergruppen er hvert fall klare på at vi ønsker kvalifisering og å få spille om opprykk. Det blir sikkert en jevn serie hele veien, men vi skal prøve å sikre oss en av de øverste plassene.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form