Lukk søk

Aktuelt

March 30, 2021

«Norge Rundt» - Skate&Skills i sør og Per A Flod i nord

Narvik engasjerer en juridisk rådgiver og det inviteres til Skate&Skills i Kristiansand. Dette er hva vi fant hos de norske avisene de siste dagene.

(Foto: Bjørn-Christian Roksvåg)

Vi tar som vanlig et dykk hos de norske avisene og samler opp de ulike nyhetene som har kommet om norsk ishockey på vår samleside «Norge Rundt».

Halden Arbeiderblad

23 seriekamper. Det var alt Marius Bjerke (35) rakk som hovedtrener for Comets a-lag. Nå er partene enige om å skille lag – som venner. Nå må sportssjef Martin Engebretsen på trenerjakt – igjen.

Les saken her

Fredriksstad Blad

Stavanger-gutten Henrik Medhus (25) velger å legge opp og bryter kontrakten med Stjernen.

Les saken her

Sarpsborg Arbeiderblad

Ishockeybacken Andreas Klavestad (25) har signert en korttidskontrakt med Manchester Storm. Sarpingen er allerede på plass i England og vil sannsynligvis debutere på lørdag.

Les saken her

Fremover

Kjendisadvokaten Per Arne Flod er hentet inn for å bistå i ankesaken til Narvik hockey. Bakgrunnen er vedtaket som Norges ishockeyforbund fattet onsdag, hvor konsekvensen var å sende Narvik ut av Fjordkraft-ligaen.

Les saken her

Gudbransdølen

Som et par av sine lagkamerater skal L.I.K.-spilleren Martin Gran til England for å spille ishockey resten av sesongen.


Les saken her

Hamar Arbeiderblad

Jonas Berglund er hjemme med familien. Nå avslører han at det trolig ikke er mange sesongen igjen, før han tar på seg den blå og gule drakta igjen.

Les saken her

VIF.no

Det har vært krevende for oss alle i ett år nå. Et ettårsjubileum vi kunne vært foruten, og vi er fortsatt ikke gjennom dette. Vi visste det ville bli en annerledes sesong med negativt fortegn, men håpet i det lengste på at det skulle bli bedre enn det det endte opp med å bli.

Les saken her

MShockey.no

Manglerud Star har lagt ut sin sakliste og saksdokumenter til årsmøtet. Denne kan du laste ned og lese via deres hjemmeside.

Les saken her

Manglerud Star Ishockey Elite og David Livingston har inngått en minnelig avtale.

Les saken her

VG

Advokat Per A. Flod (69) mener Norges Ishockeyforbunds beslutning om å sende Narvik Hockey ned én divisjon er i strid med forbundets egne regler.

Les saken her

Norges største ishockeyprofil mener forbundets beslutning om å sende Narvik ned en divisjon er negativ for sporten.

Les saken her

Nettavisen

Norsk ishockey har hatt en svært spesiell sesong, og mange stiller rustne til VM-oppkjøringen. Landslagssjefen er lettet over at det ikke er risiko for nedrykk.

Les saken her

Stavanger Aftenblad

Dagen etter at eliteserien i ishockey ble besluttet avlyst, starter Oilers oppkjøringen mot neste sesong. Ingen spillere permitteres.

Les saken her

Kristiansand Ishockeyklubb

Kristiansand Ishockeyklubb kan med glede invitere til KIK Skate & Skills 30.april – 2.mai 2021 på Idda Arena i Kristiansand. Vi har hatt Skate & Skills-konseptet i 4 år som lærer spillerne og trene, utvikle sine skøyte- og skillsferdigheter, og de lærer å trene fys som tar for seg hele kroppen, både styrke og utholdenhet, mobilitet og annen trening som skadeforebygger.

Les saken herKampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form