Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 9, 2021

Nittens tabelltips - 4. Frisk Asker: Var tyngre og tøffere å møte tidligere

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! På fjerdeplass følger den regjerende dobbeltmesteren som allerede har tyvstartet sesongen mot tøff motstand.

Foto: Fredrik Hagen

Frisk Asker

Stiftet: 1922
Trener: 
Jan André Aasland og Vidar Wold
Hjemmebane: Askerhallen
Plassering forrige sesong: 1. plass
Tre profiler: Anders Bastiansen, Jacob Lagacé, Nicklas Dahlberg
Hjemmeside: friskaskerhockey.no

Frisk Asker er gode offensivt, men har manglet litt defensiv trygghet så langt i oppkjøringen til seriestart. I CHL-kampene har de virket litt lette rundt eget mål - noe som har medført at de har tapt selv om de tidvis har spilt bra hockey. Lagets vinneroppskrift når de har vunnet titler de siste sesongene har utvilsomt vært bygget på en solid defensiv organisering. Laget har, og har hatt, nok spillere som kan score mål. Da handler det om å skape en god balanse i laget og gode arbeidsvilkår for Nicklas Dahlberg som da kan være en matchvinner mellom stengene. Laget består av en fin kjerne med gode norske spillere og gode importer.

Vurdering:

Målvakter - terningkast 5:

Nicklas Dalhberg har i flere sesonger levert målvaktsspill på øverste hylle. Svensken blir nok en gang en nøkkelspiller for Asker-klubben dersom de skal kunne nå helt opp. Henrik Fayen-Vestavik er et naturlig andrevalg, men kan gjøre gode innhopp dersom det blir nødvendig.

Backer - terningkast 4:

Frisk var litt tyngre og tøffere å møte tidligere sesonger da de hadde noen flere utpregede defensive tøffinger som Christian Kåsastul (tilbake for noen uker nå) og Henrik Ødegaard i troppen. Max Krogdahl er også borte - noe som gjør at backoppsetningen måtte re-bygges litt selv om både Patrick Bovim, Jimi Kuronen og Nicolay Eiken Andresen er med videre.

Forwards - terningkast 5:

Det er mye offensiv kraft og ferdigheter i dette laget med spillere som Hampus Gustafsson, David Morley, Endre Medby, Viktor Granholm, Anders Bastiansen, Mikael Dokken og Jacob Legacé. Disse vil garantert prege målprotokollen også denne sesongen. Laget har en god miks av erfarne spillere og noen yngre som er på vei opp i karrieren.

Trener - terningkast 5:

Her har Frisk kontinuitet i trener teamet med Jan André Aasland og Vidar Wold. Trenerduoen har skapt gode resultater sammen tidligere og kjenner både klubben og ligaen godt godt. Det er et stort pluss.

Sum Frisk Asker: 19

Flere spillselskaper, som Coolbet og Norsk Tipping, tilbyr spill på både vinneren av Fjordkraft-ligaen, topp tre, H2H, antall poeng og flere andre varianter: 

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form