Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 8, 2021

Nittens tabelltips - 10. Grüner: Nok en sesong i bunnen

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! Vi starter nederst med en liten Oslo-klubb med små ressurser og en merittert målvakt.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Grüner IK

Stiftet: 1914
Trener: 
Morten Elverud
Hjemmebane: Grünerhallen
Plassering forrige sesong: 9. plass
Tre profiler:  Quentin Papillon, Sean-Michel Sunnqvist, Christoffer Gozzi
Hjemmeside: grunerhockey.no

Grüner er en liten klubb på dette nivået og har i dag ikke forutsetninger for å bli noen annet noe annet enn et bunnlag i ligaen. Laget består ikke av veldig mange spillere som har lykkes på øverste nivå tidligere, og importene er heller ikke hentet fra samme hylle som der topplagene plukker fra. Laget har ikke imponert i treningskampene og dette ender nok med enda en sesong i bunnen i ligaen.

Vurdering:

Målvakter - terningkast 3: 

Den 24 år gamle ranske målvakten Quentin Papillon er den som trolig vil få den travleste hverdagen av alle målvaktene i ligaen. Papillon må levere sin beste sesong og være den som holder laget inne i kritiske perioder av kampene. Mikkel Vik og Julius Aven blir nok døråpnere på Grünerløkka, å lenge Papillon leverer på et greit nivå. Han er det naturlige førstevalget mellom stengene hos Grüner denne sesongen.

Backer - terningkast 2:

Grüner mangler her noe skikkelige toppspillere. Den beste backen har tidligere vært Sean-Michel Sunnqvist. Han må nok en gang ta mye istid, men det skal bli spennende å se Charlie Björlin som er sønn av tidligere Lillehammer-back Ronny Björlin. Har han arvet spilleforståelsen og innehar de samme gode ferdighetene til sin far vil han kunne bli en god forsterkning for dette laget.

Forwards - terningkast 2:

Laget har ingen skikkelige toppspillere, men noen unge, lovende spillere i troppen. Trym Auren, Vetle Salsten og Christoffer Gozzi kan muligens være de som kan produsere mest offensivt, men det blir for tynt i en liga som kommer til å ha mange gode lag denne sesongen.

Trener - terningkast 3:

Morten Elverud er den treneren i ligaen som det nok forventes minst av, men han har også dårligst forutsetninger da han er i en klubb med små ressurser sammenlignet med de øvrige konkurrentene. Elverud har hatt treneroppgaven lenge for denne klubben og har opparbeidet seg god erfaring underveis.

Sum Grüner: 10 poeng

Flere spillselskaper, som Coolbet og Norsk Tipping, tilbyr spill på både vinneren av Fjordkraft-ligaen, topp tre, H2H, antall poeng og flere andre varianter: 

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form