Lukk søk

Elitehockeyligaen

April 12, 2023

Nitten.no erfarer: Spaberg Olsen klar for Stjernen

Etter det nitten.no får opplyst er det nå klart at Calle Spaberg Olsen returnerer til Østfold og blir Stjernen-spiller.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.o

Nitten.no får av flere kilder opplyst at alle detaljer er på plass og at det nå¨er klart at Calle Spaberg Olsen er klar for Stjernen-troppen 2023/24.

21-åringen har ikke besvart våre henvendelser og agent Patrick Gandolfi Hellman i Divent ønsker ikke å kommentere saken.

Spaberg Olsen ble sett på som et stort talent i Vålerenga og dro sommeren 2019 til svenske Rögle. Påfølgende sesong ble det retur til Jordal før Sparta Sarpsborg hentet løperen til Østfold.

Oslo-retur

Etter kun seks kamper denne sesongen ble Sparta-kontrakten terminert og Spaberg Olsen returnerte til Oslo de han signerte for Grüner.

Det resulterte i 20 poeng på 36 seriekamper og ti poeng på de seks kvalifiseringskampene som til slutt endte med at Grüner rykket ned og er tilbake til 1. divisjon neste sesong.

Det blir uten Spaberg Olsen som flytter tilbake til Østfold for å spille for Stjernen.

For to uker siden erfarte Fredriksstad Blad at Stjernen hadde vært i samtaler med Spaberg Olsen om en avtale for neste sesong.

Forrige uke ble det kjent at trioen Jesper Eliasson, Markus Aas-Eng Mikkelsen og Benjamin Byrkjeland er ferdig som Stjernen-spillere. Sistnevnte er allerede klar for Vålerenga.

Ikke motivert

Calle Spaberg Olsen er sønn av den tidligere Vålerenga-treneren Sven-Arild «Svenna» Olsen og broren til tidligere Vålerenga-spiller Colin som denne våren gjorde comeback i Ski.

Da 21-åringen i oktober fikk avtalen med Sparta terminert, uttalte både klubb og spilleren selv at det skyldtes manglende motivasjon.

- Vi ble enige om at det var det letteste for min del nå. Det har ingenting å gjøre med Sparta som klubb. Sparta er en flott klubb hvor jeg har hatt et fint år. Det er mye fine folk i og rundt laget, så det er litt trist at det ender slik. Jeg føler det ikke har gått så bra for min del her, sa Spaberg Olsen til Sarpsborg Arbeiderblad etter exiten.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form