Lukk søk

Fjordkraftligaen

July 14, 2021

Nitten.no erfarer: Sønn av AIK-legende skal være klar for Grüner

Etter hva vi erfarer så skal sønnen til AIK-legenden Anders Gozzi, Christoffer Gozzi være klar for Oslo-klubben.

Grüner la ut som på sine facebook-sider at de skulle signere en ny center fra HockeyAllsvenskan, og vi erfarer at det skal dreie seg om Gozzi som i fjor var kaptein for HockeyAllsvenskan-klubben Väsby IK. Klubben som rykket opp fra HockeyEttan før forrige sesong, fikk det naturligvis tøft i sin første sesong på nivå 2 i Sverige.

Gozzi var med å rykke opp til HockeyAllsvenskan med Väsby IK og fikk en sesong i samme liga, før det nå blir Grüner og Fjordkraft-ligaen på centeren.

På de fire årene har 28-årngen samlet 113 poeng for klubben som ligger litt nord for Stockholm.

Sønn av AIK-legende

Christoffer Gozzi er sønnen til Anders Gozzi som har jobbet som GM i Stockholmsklubben i mange år. Siden 2003 sesongen har han vært general manager for AIK, utenom 2013 og 2014 hvor han jobbet som europeisk speider for NHL-klubben Winnipeg Jets. Gozzi ga beskjed til klubben under forrige sesong at han gir seg som sportssjef i klubben, og at han ønsket andre arbeidsoppgaver i klubben.

- Jeg har lagt mitt liv til å være rundt klubben og ishallene i mange år. I tillegg har jeg i mange år trivdes med å stå og tidlig og jobbe seint for klubben i mitt hjerte og sporten ishockey. Nå har jeg nådd et punkt i livet hvor jeg kjenner at jeg vil jobbe med noe annet, fortalte Anders Gozzi til SVT.se i vinter.

Nitten.no har ikke fått tak i spillerens agent, Anton Borvik for en kommentar.


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form