Lukk søk

Aktuelt

April 16, 2021

Nitten.no erfarer: Han blir ny Sparta-assistent

Sparta har i lengre tid vært på jakt etter en assistent-trener kommende sesong. Nå erfarer vi at jakten er over og at finske Joni Puurula er ny trener i Sarpsborg.

Finnen har vært assistent-trener i Narvik den siste sesongen, men skal nå være på vei til Sarpsborg. Finnen skal være ferdig i Narvik, noe som også sportssjef André Lysenstøen bekrefter til Nitten.no. Puurula har jobbet som målvaktstrener og assistent-trener i Italia, Kina og Østerrike før han ble hentet til Nord-Norge.

Jakter en keepertrener som assistent

Sportssjef Henrik Malmstrøm ønsker ikke å bekrefte at Puurula er klar for klubben til nitten.no, men forteller at Sparta ønsker seg en ny målvaktstrener.

- Vi ser oss rundt i markedet på hva vi har av alternativer om dagen. Lysenstøen var et alternativ, men han havnet som kjent som sportssjef Narvik. Ingen hemmelighet at vi ser etter en målvaktstrener som kan være med i trenerteamet med Sjur Robert og Sten Gunnar.

Den finske assistent-treneren tjenestegjorde i VEU Feldkirch i Østerrike før han ble hentet inn til Narvik.

Passer han ikke inn i deres profil da, Malmstrøm?

- Det må du nesten spørre deg selv om. Han kan naturligvis være en av kandidatene, men vi stresser ikke med å fylle den rollen. Vi er i prat med flere, så får vi se hva vi lander på etterhvert.

Med tanke på at Narvik har bekreftet at han ikke blir med videre, så mener vi at dere er enige om en avtale.

Hva tenker du om det?

- Det blir opp til dere hva dere tror. Og jeg forstår at dere ønsker å lage litt blest om norsk hockey. Det trenger Fjordkraft-ligaen. Men som sagt, vi vil gå ut med nyheter når ting er bekreftet, avslutter sportssjefen.

Foto: Facebook (Narvik) - Godkjent av klubben

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form