Lukk søk

Aktuelt

October 12, 2021

NHL starter i natt - disse lagene er favoritter

Endelig starter NHL opp igjen med blant annet Seattle Kraken som nytt lag i systemet. Kan Tampa Bay virkelig vinne Stanley Cup tre år på rad?

Verdens kanskje tøffeste liga kjøres i gang i natt med fjorårets Stanley Cup-mester Tampa Bay Lightning og Pittsburg Penguins i Amalie Arena. Men er Tampa Bay gode nok til å vinne sitt tredje trofé på like mange år?

Hvem er favoritter?

Tamba Bay Lightning

Vi kommer ikke utom dem. De har vinnermentalitet og har vunnet pokalen to år på rad. Coach Jon Cooper har vært hovedtrener siden 2013-2014 sesongen og har bygd opp et vinnerlag av dimensjoner. Laget har mistet noen spillere som Tyler Johnson og David Savard. Men inn har også rutinerte og ikke minst Anaheim Ducks-legenden Crey Perry inn i sitt lag. Fra før finner vi svenskene Victor Hedman og Fredrik Claesson.

Greier Cooper å motivere sitt lag til å vinne det tredje året på rad?

Odds

Norsk Tipping: 7.00

Coolbet: 9.00

Colorado Avalanche

Mange hadde Colorado som sine favoritter til å gå hele veien i fjor, men forlot Stanley Cup-eventyret meget overraskende fort. Det har blitt gjort en del utskiftninger i laget, hvor blant annet Kuemper, Helm, Maltsev og Ryan Murray har ankommet Ball Arena. Adam Werner, Pieree-edouard Bellemare, Ryan Graves og Philip Grubauer har forlatt laget før denne sesongen.

Det satses virkelig dette året, og mange eksperter tror at kommende sesong blir Colorado Avalanche sitt år, hvor de lærte av feilen de begikk sist sesong. Jared Bednar går inn sin sjette sesong, og har nok funnet en måte som gjør at fjorårets store kollaps ikke skal gjenta seg. Presset er stort på trener som denne sesongen må levere.

Odds

Norsk Tipping: 5.70

Coolbet: 6.50

New York Islanders

New York-laget har den beste treneren i ligaen i form av Barry Trotz. Han har tidligere vunnet Stanley Cup og vet hva som skal til for å løfte den gjeveste pokalen. Er skikkelig luring som fikk sitt lag prestere opp mot sitt beste i de fleste kampene sist sesong. De har mistet store navn som Travis Zajac og Jordan Eberle, men har i tillig fått inn Zack Parise, Zdeno Chara og Rickhard Panik.

Dette laget skal virkelig NHL se opp for. Islanders er et lag som aldri gi seg, og er et vondt lag å møte. I tillegg med Chara bak der som styre det meste så kan New York Islanders med sitt spillesystem og rette flyten blande seg inn med de beste. Fikk en del skader sist sesong som gjorde at de var helt gode nok. Holder de seg unna skader, så hold øye med dette laget.

Odds

Norsk Tipping: 17.00

Coolbet: 18.00

Utfordrere?

Boston Bruins

Du vet aldri hvor du har Bruins-laget. De kan slå alle, men også tape for alle. Har før denne sesongen gjort store utskiftninger i stallen. Har sin styrke i sin hovedtrener Bruce Cassidy som uttalte til NHL.com at han ikke var veldig fornøyd med forrige sesong. David Krejci, Jaroslav Halak er navn som ikke blir å finne i stallen denne sesongen. Men svenske Linus Ullmark, Erik Haula og ikke minst Nick Foligno blir en del av Cassidy sin tropp denne sesongen. Alle som følger NHL vet at dette Boston Bruins kan la reisen gå hele veien, men spørsmålet er om de greier det dette året. Hvem vet?

Odds

Norsk Tipping: 15.00

Coolbet: 17.00

Vegas Golden Knights

Laget har tidligere hatt sin store styrke i Marc-Andre Fleury som denne sesongen blir å finne i Chicago Blackhawks, er borte. Det betyr at ansvaret vil ligge på keeper-duoen Robin Lehner og Laurent Brossoit. Spørsmålet er vel om den keeper-duoen er god nok til å erstatte Fluery? Laget spiller som kjent med en enorm energi og har et hjemmepublikum som hjelper dem hele sesongen, men bredden ser litt tynn ut. Centeren Nolan Patrick har ankommet, sammen med Evgeni Dadonov. Omdiskuterte Ryan Reaves har forlatt Las Vegas, og det er kanskje greit. Pete DeBoer har fått mye ut av sitt lag de sesongene han har stått i boksen. De ryktes fortsatt om at Buffao Sabres-kapteinen Jack Eichel skal ankomme Las Vegas. Skulle det skje, så er han en spiller som kan vinne kamper alene med gode spillere rundt seg. Vi har ikke tro på at de tar det hele veien, men vi avskriver dem ikke heller.

Odds

Norsk Tipping: 8.00

Coolbet: 10.00


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form