Lukk søk

Elitehockeyligaen

March 24, 2021

NHL i natt: Dommerskandale i Nashville

Det kommer til å bli en etterforskning etter at ligaen ble utsatt for en dommerskandale i natt under kampen Nashville og Detroit

(Skrevet av Christian Brevik)

- Jeg vil gi Nashville en fuckings utvisning

Det er ordene til NHL-dommer Tim Peel som dømte oppgjøret Nashville - Detroit i natt.

Det var i andre perioden at Tim Peel blåste en utvisning til hjemmelaget for tripping. Under hendelsen så kan seere høre dommeren si " Det var ikke mye, men jeg ville gi Nashville en fucking utvisning tidlig i..." før lyden forsvant.

NHL forteller etter kampen at det var Tim Peel sin stemme som kom ut i TV-sendingen, og at han måtte ha glemt at lyden gikk ut til TV-seerne.

Bill Daly som sitter i toppledelesen i NHL og dommersjef Stephen Walkom bekrefter til The Athletic at denne situasjonen er under etterforskning.

Hjemmelaget vant kampen 2-0 etter mål av Mikael Granlund og Mathieu Olivier.

Se målene her

Endelig løsnet det for Chicago Blackhawks

Etter å ha tapt de fire seneste kampene, vant endelig Chicago hjemme i United Center i natt. Svenske Carl Söderberg får GWG med sin 3-0 scoring, hvor bortelaget Florida kom tilbake to ganger.

Chicago-trener Jeremy Colliton var en lettet mann etter kampen.

- Vi trengte virkelig denne seieren. Etter å ha tapt flere kamper, så trengte vi noe positivt i gruppen, selv om vi hadde fortjent bedre i de andre kampene forteller han til NHL.com Zuccarello i kveld

Lagets stjernen, Patrick Kane var i likhet med sin sjef også fornøyd.

- En viktig seier for laget etter at vi har tapt fire på rad nå. Synes vi har hatt en bra stigning i våre kamper, selv om resultatene har uteblitt, forteller han til samme kanal.

Se målene her

Zuccarello og Wild kl. 22:30

Senere i kveld spiller Zuccarello og Minnesota Wild hjemme mot Anaheim Ducks. Det samme oppgjøret ble spilt for to dager siden, hvor Wild vant knepent 2-1.

Hjemmelagets Powerplay-utfordring har bedret seg, men er fortsatt det dårligste laget i den spilleformen i NHL, noe som de også bevisste i den forrige kampen.

Bortelaget Anaheim har slitt veldig denne sesongen og står med 11 poeng og -10 på sine 14 bortekamper. Wild har 22 poeng og +16 på sine hjemmekamper.

Det er på hjemmebane Wild virkelig har bevisst at de er et vanskelig lag å slå. Skal hjemmelaget endelig få bedret sin PowerPlay statistikk i kveld?

* Wild er det dårligste laget i NHL i PowerPlay

* Anaheim er det tredje dårligste laget i NHL i Powerplay

Vi tror at hjemmelaget vinner


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

Minnesota Wild - Anaheim Ducks

Norsk Tipping

1.57 - 4.30 - 4.10

Coolbet.com

1.70 - 4.76 - 4.14

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form