Lukk søk

NHL

May 26, 2021

Nashville i problemer - må vinne hjemme foran 14.000 tilskuere

Jordan Staal ble den store helten for Carolina da han avgjorde den femte kampen mellom Carolina - Nashville i natt. I Canada vant Toronto igjen, og har kontroll på Montréal Canadiens.

Det slippes opp mer og mer i NHL med tanke på publikum, og det kan fort avgjøre kamper til fordel for hjemmelagene fremover. Spesielt i sluttspillserien mellom Carolina og Nashville, hvor lagene har tatt vare på hjemmebanefordelen.

Carolina leder 3-2 i serien, og kan med seier i Bridgestone Arena slå ut Nashville. I den sjette kampen hvor Nashville er hjemmelag så slippes det til hele 14.000 tilskuere på kampen. En støtte som vil prege Nashville forteller lagets kaptein Roman Josi

- Vi er virkelig klare for å komme hjem og spille for et stort publikum igjen på torsdag. Våre supportere komme til å få arenaen til å vibrere, fortalte Josi etter nattens tap.

Yakov Trenin sørget for 2-1 ledelse for predatorene til andre pause, men Martin Necas sørget for 2-2 i overkant av syv minutter igjen av kampen. I overtiden ble Staal den store helten for hjemmelaget Carolina.

Nå ligger alt klart for en spennende kamp førstkommende torsdag, og da må Nashville sin svenske stå frem i følge Kevin Weeks.

- Det er på tide at Filip Forsberg viser seg frem og tar over en kamp. Han har kapasiteten til å gjøre, uttalte den tidligere NHL-målvakten som nå er ekspertkommentator for NHL Network.

Se målene her

Toronto med full kontroll

Maple Leafs feide over Montréal Canadiens i nattens fjerde kamp mellom de to canadiske lagene. I hovedrollen spiller en svenske med navn William Nylander som har scoret i alle kampene mot Canadiens i denne serien.

- Nylander, hvem andre? Han er virkelig het på grøten om dagen, uttalte Keth Jones til NBC Sports etter kampen.

Svensken scoret lagets 4-0 scoring i slutten av tredje periode. Nå trenger Toronto kun en seier på hjemmebanen i neste kamp for å sørge for at Montréal tar sommerferie.

Toronto sin hovedtrener er fornøyd med sin svenske spiller for øyeblikket.

- Willie har løftet sitt spill og jeg ser at han jobber hardere enn han har gjort tidligere. Han jobbet rett og slett ræva av seg i de fleste duellene, og det er viktig for oss at han har tatt opp hansken. Spesielt etter at vi har Tavares og Foligno ute med skade, uttalte Sheldon Keefe etter kampen.

Hvis du trodde alderen var en hindring for å spille i verdens tøffeste liga, så tar du feil. På 3-0 scoringen scoret Joe Thornton 41år, assistert av 37årige Jason Spezza. Sistnevnte scoret også 2-0 scoringen.

Se målene her

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form