Lukk søk

Elitehockeyligaen

April 6, 2024

Martinsens beste kvelder: - Trenger en jevnere liga

ASKER (nitten.no) - Vi trenger en jevnere liga. Du ser hvordan semifinalene er nå med fire gode lag, forhåpentligvis kommer vi dit at det ser sånn ut hele året.

Foto: nitten.no

Andreas Martinsen understreker selv at det er langt dit og at det uansett neppe vil være noe 33-åringen rekker å få oppleve før han legger opp.

Men det er opplevelser som den i Varner Arena fredag kveld som driver landslagsspilleren. Utsolgt hall, sluttspill, nerve, temperatur og to gode lag med mye på spill.

- De kvartfinalene var en vits av en sluttspillsserie. Det er sånn her det skal være. Det er litt dueller, det blir litt temperatur, dommerne gidder ikke blåse i hjel kampene, det er mye følelser og mye som står på spill. Da blir det hett og det er sånn det skal være, sier Martinsen til nitten.no.

Slåsskamp

Helt opp på pressetribunen opp under taket i Varner Arena lyste det av Martinsen da Storhamar økte til 3-1 i kamper og er kun én seier fra NM-finalen.

Matchen ble avsluttet med en fight med Frisk Askers Eskil Wold, noen frekke meldinger i TV 2-intervjuet og litt gestikulering til Frisk-fansen på vei av isen.

- Jeg må fyre dem opp litt. Det er moro det!

- Du skulle ønske alle kamper var slik du?

- Ja, selvfølgelig! Fullsatt hall her og trøkk er jo noe helt annet for dem som ser på og. Det er dit vi må få hockeyen. Flere slike kamper. Det er det som er gøy, sier Martinsen og fortsetter:

- Da trenger vi en jevnere liga. Du ser hvordan semifinalene er nå med fire gode lag. Forhåpentligvis kommer vi dit at det ser sånn ut hele året, men det spørs om ikke det er en lang vei å gå.

Thoresen-retur

Storhamar tok ledelsen etter lekre detaljer fra Jacob Berglund og økte da Peter Quenneville reagerte raskest på en løs puck foran Mitch Gillam. Frisk Asker kunne utlignet til 2-2 i kamper, men nå synes veien til finalen lang.

- Det var liksom ingen tvil, føler jeg. Vi gjorde ikke så mye i tredje periode, men var solide og gjorde det vanskelig for dem. Nå handler det bare om å fullføre jobben på søndag, sier Martinsen som i intervju med TV 2 underveis i kampen uttalte at Frisk-spillerne virker slitne.

Ja, vi merker jo det. De sitter sikkert og prøver å lure seg selv til å tro de ikke er det, men vi merker at de er det. Når vi tar i, merker vi det i duellene. Nå har dem kniven på strupen og ingenting å tape så de kommer sikkert ut i hundre på søndag. Det kommer til å bli krig, men det er det som er moro.

- Tre strake tap skal mye til nå?

- Nå har vi en rimelig revansjesugen kaptein som skal inn igjen på søndag og som nok føler han skuffet oss litt da han tok den karantenen. Han er mer sulten enn noensinne så det er bare å glede seg for Frisk! melder den tidligere NHL-spilleren.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form