Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 8, 2023

Martinsen straffet gamle lagkompiser: - Han sto og meldte litt på meg

HAMAR (nitten.no) Da Andreas Martinsen fikk «noen meldinger» av sin gamle lagkamerat Tommi Taimi, tente han ekstra til og kunne strekke armere i været etter 1-0-målet.

Foto: nitten.no

- Dette var moro!

Slik innleder Andreas Martinsen intervjuet med nitten.no noen få minutter etter Storhamars 4-0-seier over Vålerenga foran over 5000 vitner i CC Amfi.

- Det er dette som er gøy. Fullsatt, trøkk og vi spiller veldig solid. Lørdag og derby, da er det bare for oss å kjøre på. Og da er det vanskelig å møte oss her.

Torsdag ble det oppgitt 2475 tilskuere da Storhamar slo Comet 6-3. Lørdag kveld var over dobbelt så mange på plass (5341) for å få med seg den første av fem seriekamper mellom de to rivalene denne sesongen.

- Man har savnet disse kampene her. Jeg fikk en påminnelse i dag hvordan det bør være. Moro! sier Martinsen.

Scoret i undertall

I sommer var han en av tre spillere som bytter ut Oslo og Vålerenga med Hamar og Storhamar. Lørdag kom det første møtet med forrige sesongs lagkamerater, og Martinsen brukte kun 14 minutter på å få folk opp av setene i CC Amfi.

I undertall kom han først på en Storhamar-klarering, var sterk i duellen med Tommi Taimi, fikk snudd seg og smalt inn ledermålet.

- Det var litt ekstra deilig det. Det gikk en liten fanden i meg da Taimi sto og meldte litt på meg i boksen der. Jeg fikk en dytt i ryggen og datt litt lett så da tenkte jeg at jeg skulle vise ham etterpå. Deilig det, sier Martinsen.

- Så man nå hvorfor du valgte Storhamar og ikke VIF?

- Det er mange grunner til at det ble sånn, men jeg er veldig fornøyd med valget. Det er én grunn til at vi er her: vi skal vinne noe denne sesongen. Den jobben starter nå.

To på topp

Landslagsspilleren er bosatt på Brøttum nord for Hamar og spilte kun noen måneder for Vålerenga i fjor vinter etter at Lillehammer-satsingen kollapset.

Da han i vår skulle velge arbeidsgiver for de kommende årene, var det Storhamar som passet best både med tanke på logistikk og økonomi. Lørdag var de gule og blå klart bedre enn rivalen fra Oslo.

- De er bra de, men skapte ikke mye, og det er vanskelig å møte oss her med dette trøkket. Vi har et godt lag og spilte bra. På slike dager skal vi slå alle i denne ligaen, men jobben må gjøres i 60 minutter. Vi kan ikke slippe oss ned, sier den fysisk sterke landslagsspilleren.

Storhamar topper tabellen i den andre uken i oktober og har nå slått både Stavanger Oilers og Vålerenga uten å slippe inn mål.

- Vi er gode i disse kampene. Men det er en lang sesong, og skal vi klare å ligge på topp må vi ta frem dette spillet i alle matchene.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form